ΚΑΡΑΤΕ: «Χάλκινος» ο Γιώργος Δροσόπουλος στο Κ21 της Πετρούπολης - CorfuCorner.gr
14/07/2021

ΚΑΡΑΤΕ: «Χάλκινος» ο Γιώργος Δροσόπουλος στο Κ21 της Πετρούπολης

Το χάλκινο μετάλλιο πρόσθεσε στην συλλογή του το περασμένο Σάββατο (10/7) ο καρατέκα του Α.Σ Αγίου Ματθαίου,Γιώργος Δροσόπουλος, στο Πανελλήνιο Κύπελλο U21.

 

Ο κερκυραίος αθλητής ήρθε τρίτος στην Κατηγορία ΚΥΜΙΤΕ +84KG, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναδειχτεί τέσσερις συνεχόμενες φορές Πανελληνιονίκης στην κατηγορία KUMITE Παίδων κι έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Από την κατηγορία Νέων -Ανδρών έχει προσθέσει στο παλμαρέ του ένα αργυρό κι ένα χάλκινο μετάλλιο.


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Γυναικών και στο Πανελλήνιο Κύπελλο U21, που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς», στην Πετρούπολη, το περασμένο σαββατοκύριακο (10-11/7), εκτός του Γιώργου Δροσόπουλου, υπήρξαν και άλλες κερκυραϊκές συμμετοχές. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος: από τον ΑΣ Αγ. Ματθαίου Κέρκυρας ο Δημήτρης Κουρσάρης, ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κατηγορία KATA του Πανελλήνιου Κυπέλλου U21, από το Solar corfu club, ο Χρήστος Κατέχης, ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία KYMITE -70KG Εφήβων) του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και από τον ΑΣ ΑΠΟΛΛΟ, o Παντελής Μάκος, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία KUMITE -68 KG Νέων Ανδρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb