ΕΠΣΚ: Στην… τελική ευθεία για την δήλωση υποψηφιοτήτων - CorfuCorner.gr
15/06/2021

ΕΠΣΚ: Στην… τελική ευθεία για την δήλωση υποψηφιοτήτων

Στις 4 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (21/6), ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, εκπνέει η προθεσμία για την δήλωση υποψηφιοτήτων για το0 νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενόψει των εκλογών της Τετάρτης 30 Ιουνίου.


Βάσει του καινούργιου Νόμου, στις αρχαιρεσίες το ψηφοδέλτιο υα είναι ενιαίο. Στην αρχή θα αναγράφονται οι υποψήφιοι Πρόεδροι, ακολούθως τα ονόματα των υποψηφίων για τακτικά μέλη του Συμβουλίου, κατόπιν οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή κι έπειτα οι υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Τα μόλις έντεκα σωματεία-μέλη της Ένωσης που έχουν το δικαίωμα ψήφου, θα μπορούν να βάλουν έναν σταυρό στο πεδίο των υποψηφίων Προέδρων και οκτώ σ' εκείνο των υποψηφίων Συμβούλων.


Να επισημανθεί ότι οι αρχαιρεσίες θα έπρεπε κανονικά να είχαν διενεργηθεί στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, οπότε κι έληξε η τετραετής θητεία του απερχόμενου Δ.Σ., ωστόσο παρατάθηκαν κατά εξήμισυ μήνες, λόγω του lock down και των περιοριστικών μέτρων που είχε επιβάλει η Κυβέρνηση, εξαιτίας του κορωνοϊού.


Όπως όλα δείχνουν, οι παρατάξεις που θα κατέλθουν στις εκλογές της 30ής Ιουνίου θα είναι δύο, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και τρίτη. Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb