Την συνεργασία με Θανάση Μαρτίνο ανακοίνωσε ο Δίας Κασσιόπης - CorfuCorner.gr
14/06/2021

Την συνεργασία με Θανάση Μαρτίνο ανακοίνωσε ο Δίας Κασσιόπης

Επιβεβαιώνεται ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ του CORFU CORNER.GR, που αυτή την φορά αφορούσε την σύναψη συνεργασίας του Δια Κασσιόπης με τον προπονητή, Θανάση Μαρτίνο.


Στις 11 Ιουνίου, σε ρεπορτάζ με τίτλο «Στον Θανάση Μαρτίνο τα... ηνία του Δία Κασσιόπης», η ιστοσελίδα μας είχε αποκαλύψει την επίσημη πρόταση που είχε κάνει η Διοίκηση του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας στον 56χρονο τεχνικό, ο οποίος απάντησε θετικά, για να αναλάβει την ομάδα την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν.


Γινόμαστε, λοιπόν, στο... ίδιο έργο θεατές! Πριν από μερικά χρόνια, ο Μαρτίνος είχε διαδεχθεί τον Γιάννη Χειρδάρη στον πάγκο του Θιναλιακού, ενώ το αντίστοιχο συμβαίνει τώρα και στην περίπτωση του Δία!


Παραθέτουμε την ανακοίνωση του συλλόγου της Κασσιόπης:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο προπονητή Θανάση Μαρτίνο για την νέα σεζόν , του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb