Φιλικό με Δόξα Γαρδικίου η Μικτή Παλαιμάχων Φίλων Κέρκυρας - CorfuCorner.gr
14/06/2021

Φιλικό με Δόξα Γαρδικίου η Μικτή Παλαιμάχων Φίλων Κέρκυρας

Στην γειτονική Θεσπρωτία θα μεταβεί την προσεχή Κυριακή (20 Ιουνίου) η Μικτή Ομάδα Παλαιμάχων Φίλων Κέρκυρας, προκειμένου ν' αντιμετωπίσει την Δόξα Γαρδικίου, σε φιλικό αγώνα που θ' αρχίσει στις 6 το απόγευμα.


Η Δόξα, που ιδρύθηκε το 1967, είναι σωματείο της Α' τοπικής Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Στο περιθώριο του παιχνιδιού, θα τιμηθούν τόσο ο εν λόγω σύλλογος, όσο και ο Πρόεδρός του, ο κ. Μιχάλης Μαργαρίτης, για την πολυετή προσφορά τους στο θεσπρωτικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Εδώ να επισημάνουμε ότι η  Μικτή Ομάδα Παλαιμάχων Φίλων Κέρκυρας, που έχει για προπονητή τον Παναγιώτη Πατέλη, δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια, με Πρόεδρο τον Νίκο Τζαβάρα και μέλη τους Σταύρο Πέτρου, Σταύρο Κάντα και Παναγιώτη (Τάκη) Παπαδόπουλο. 


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
28
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι, Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα, Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Ειρήνη, Ειρήνα, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνγκω, Τίμων, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμος, Τίμα, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντης, Χρυσοβαλάντης, Χρυσοβαλάντος, Βαλάντος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb