Γ’ Εθνική: Προκήρυξη τριετίας και πρόβλεψη για τα πάντα! - CorfuCorner.gr
10/06/2021

Γ’ Εθνική: Προκήρυξη τριετίας και πρόβλεψη για τα πάντα!

Το πλάνο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που αφορά την Γ' Εθνική (όπου την επερχόμενη σαιζόν και άνευ απροόπτου από κερκυραϊκής πλευράς, θα συμμετάσχουν η ΑΕ Λευκίμμης και ο ΟΦΑΜ) προβλέπει «ισχυρή» προκήρυξη για το 2021-2024, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθηναϊκής ιστοσελίδας «Mikriliga.com» .


Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, δίνει βάρος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σκοπεύει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη υπάρχει προεργασία για το τελικό πλάνο της Γ' Εθνικής, η οποία θα επιστρέψει ως τρίτη κατηγορία στα εθνικά πρωταθλήματα, εν όψει και της επικείμενης αναδιάρθρωσης, με την ενοποίηση της Super League 2 με την Football League.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της προαναφερόμενης σελίδας, η ΕΠΟ ετοιμάζει προκήρυξη τόσο ισχυρή που θα προβλέπονται εντός αυτής, τα πάντα σε βάθος τριετίας.

Η προκήρυξη θα αφορά το 2021-2024 και εκεί θα υπάρχει αναλυτική πρόβλεψη για κάθε πιθανό ζήτημα , ώστε όλα να λειτουργούν χωρίς μπερδέματα μέσα στη σεζόν. Θα είναι εξαρχής ξεκαθαρισμένος, για τα επόμενα τρία χρόνια, ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Τι θα ισχύει για τους προβιβασμούς, τους υποβιβασμούς, ενώ εντός της προκήρυξης θα αναφέρεται και τι θα συμβαίνει με τον κορονοϊό και τα κρούσματα στις ομάδες.

Επιπλέον και με δεδομένο πως η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει προνόμια στους εμβολιασμένους, δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμα και θετική εξέλιξη για παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Το θέμα αυτό θα απασχολήσει σύντομα το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, καθώς η κυβερνητική πρόθεση θεωρείται δεδομένη.

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb