Ο «Ιντέλης» τον πρώτο λόγο για τον πάγκο του Αστέρα Πετριτή - CorfuCorner.gr
10/06/2021

Ο «Ιντέλης» τον πρώτο λόγο για τον πάγκο του Αστέρα Πετριτή

Προτεραιότητα στον Γιάννη Κουρή, γνωστός και με το προσωνύμιο «Ιντέλης», δίνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Πετριτή, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου.


Αυτό, προκύπτει από τα λεγόμενα του Προέδρου του σωματείου, Σπύρου Κουρτέση, ο οποίος μέσω δήλωσής του στο CORFUCORNER.GR εξέφρασε την μεγάλη εκτίμησή του προς το πρόσωπο του 61χρονου Λευκιμμιώτη προπονητή.


«Ο Γιάννης Κουρής έχει τον πρώτο λόγο για τον πάγκο του Αστέρα κι εμείς, ως Διοίκηση, έχουμε την ηθική υποχρέωση να κουβεντιάσουμε πρώτα μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας ο κ. Κουρτέσης. Για να προσθέσει στην συνέχεια: «Στα μέσα του Γενάρη του 2020, που ο Γιάννης είχε έρθει στην ομάδα μας, αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή. Τον εκτιμώ απεριόριστα, τόσο ως άνθρωπο, όσο και σαν προπονητή. Πιστεύω στις ικανότητές του, οι οποίες άλλωστε αποδεικνύονται από την πολυετή επιτυχημένη διαδρομή του στον χώρο».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb