Απολογισμός του ΑΟ Κασσιόπης, μέσω επιστολής στο CORFUCORNER.GR - CorfuCorner.gr
10/06/2021

Απολογισμός του ΑΟ Κασσιόπης, μέσω επιστολής στο CORFUCORNER.GR

Η Διοίκηση του ΑΟ Κασσιόπης, μέσω επιστολής που απέστειλε στο CORFUCORNER.GR και τον ιδρυτή-ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας μας, Χρήστο Γραμμένο, κάνει έναν απολογισμό της λειτουργίας της ομάδας, όσον αφορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου στην προεδρία του σωματείου βρίσκεται ο Κωστής Σγουράκης.


Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:


«Αξιότιμε κ.Γραμμένε,
Tο Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ 1984, σας αποστέλλουμε την επιστολή αυτήν να σας γνωστοποιήσουμε σε εσάς και στο κοινό της Κέρκυρας τα γεγονότα όπως έχουν.

Κάνοντας τον Διοικητικό απολογισμό μας, σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, με νόμιμες διαδικασίες, σε Σώμα, μετά την παραλαβή από την διοίκηση του κ. Μανέτα Ειρηναίου.

Αναλάβαμε μια Διοίκηση, η οποία ήταν σε μεμπτό στάδιο, χωρίς ολοκληρωμένες καταστάσεις διοικητικού χαρακτήρα και προσπαθήσαμε με τον σωστό τρόπο και θεωρηθήκαν ξανα βιβλία, έγιναν πρακτικά, αναθέσαμε σε Δικηγόρο την σωστή και νόμιμη λειτουργία του Σωματείου Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ, και επίσης επαναφέραμε το κύριο και επιθυμητό καθ ολα Έμβλημα και καταστατικό του Σωματείου, σε πλήρη ισχύ , διαχωρίζοντας και την θέση μας ως προς την αθλητικοί τοποθέτηση στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Ο Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ έκανε τις σωστές και νόμιμες ενέργειες, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει την Αθλητική αναγνώριση του Σωματείου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμου και στην Πλατφορμα της Γενικης Γραμματειας Αθλητισμού, ως Μητρώο

Έγγραφα αποστελλόταν σε αρμόδιες αρχές για την διεξαγωγή αγώνων και με πρωτόκολλα πλεον καταγεγραμμένα στα βιβλία του Σωματείου.

Υπάρχει Γραμματειακή υποστήριξη .
Ενημερωτικά δελτία Τύπου ως προς την αξιόλογη θέση σας και σελίδα σας που έχετε κάνει με σωστό αγώνα και πολύ κόπο και αγώνα ώστε να καθιερωθείτε στον Ελληνικό χώρο της ενημέρωσης και είναι αναγνωρισμένο απο όλους Ευχόμαστε να έχετε υγεία και επιτυχίες και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία που έχουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μακροπρόθεσμη.


Ενημερωτικά δελτία Τύπου και ανάπτυξη σχέσεων με το ΚΑΝΑΛΙ START TV CORFU με την πολυ σπουδαία δημοσιογράφο και Αθλητικογράφο, που κοσμεί τον Κερκυραϊκό αθλητισμό και όχι μόνο, την κα Ματούλα Ανδριώτη και όπως και σε εσας οφείλει το Σωματείο μας να εκφράσει ενα ευχαριστήριο υπόμνημα στην σωστή και ορθή στάση σας και παρουσίασης γεγονότων στο μέγιστο βαθμό.


Αναπτύξαμε σχέσεις με Σωματεία, του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού, με μεταγραφές και δανεισμούς παικτών, σχέσεις που είχαν χαθεί απο το Σωματείο, στο πλαίσιο δημοσίων σχέσεων και συνεργασιών .


Χορηγίες και ενισχύσεις σε μικρό ναι μεν βαθμό, αλλα πάνω από ολα αναγνωρίσιμο από το Σωματείο μας, ήταν κύριο κριτήριο για την λειτουργία του Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ για κάλυψη οικονομικών κυρίως αναγκών.


Απολογισμός και ισολογισμός οικονομικού χαρακτήρα είναι πλέον σε φορολογική ενημέρωση και με σωστή διαχείριση στην εφορία και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημόσιου με μηνιαία δελτία απόδοσης και εγγραφής στα πρακτικά συνελεύσεων και βιβλία φυσικά του Σωματείου.


Πρόσληψη προπονητών αλλά και ποδοσφαιριστών, είτε καλών, είτε κακών επιλογών της τελευταίας στιγμής και ίσως σε μεγάλο βαθμό και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης πρώτα Διοίκησης και έπειτα υπολοίπων παραγόντων αγωνιστικής δράσης.
Γραμματειακη υποστηριξη και εγκριση εγγραφων απο Γενικο Γραμματεα Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ που οριζομενος απο Διοικηση ειχε λογο για την εγκριση αυτων.


Οργανωτικό καθημερινό επίπεδο υψηλής στάθμης για τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα στον αθλητισμό, απέναντι στους αθλητές με φυσικοθεραπευτές και ιατρικό επιτελείο διατροφολόγο και μασέρ και φροντιστή, ωστε να υπάρχει και η ομαλή λειτουργία προπονήσεων και άθλησης των ποδοσφαιριστών.


Αποστολές αγωνιστικής κάλυψης με εξοδολόγια, όπως και στα εντός εδρας παιχνίδια που εδωσε το Σωματείο μας στο γήπεδο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΟΝΙ, με κάλυψη απο εμάς και οχι απο εξωτερικούς παράγοντες υπηρεσιών του Δημόσιου. Πραγματοποιήθηκαν ταξίδια εκτός Νησιού που είχαμε την χορηγία από τον κ.Κουλούρη Αθανάσιο, ιδιοκτήτη της KERKYRA LINES και το Σωματείο μας με την γραμματέα του την κ. Χρυσα Λυτη σε μέγιστο βαθμό πληρωμής εισιτήριων, εκφράζει την ευγνωμοσύνη και αγάπη και παράλληλα τον αμέριστο σεβασμό στο πρόσωπο τους και την εταιρεία τους και ευχόμαστε επιτυχίες.


Διαχώριση και τοποθέτηση πρέσβευσης Σωματείου και ιστορίας του Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ απο συγχώνευσης και οποιεσδήποτε αλλες μορφές λειτουργιάς άλλων ονομασιών, που μόνο μπερδεύουν και ενοχλούσαν την άποψη και την αθλητική θέση του Συλλόγου μας, Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ 1984. Είναι η ονομασία του Συλλόγου που είναι και σωστά εγγεγραμμένη στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Ε.Π.Ο., αλλά και σε όλους τους πίνακες στην Ελλάδα

Το σημα και εμβλημα, που αξιζει τον σεβασμο μας και υποκλινομαστε, που ειναι το λεγομενο ΚΑΡΑΒΙ ειναι κατι που εγινε για εμπορικους καθαρα σκοπους απο παλαιοτερες Διοικησεις και δεν μπορουμε να κρινουμε ουτε ειναι αυτος ο σκοπος μας.
Ο Διας και η χρονολογια 1984 ειναι το ΕΜΒΛΗΜΑ και η χρονολογια του Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ και αυτο εχουμε κανει ενεργειες να παραμεινει μετα πολλες αλλαγες και τροποποιήσεις, που εχουν πραγματοποιηθει και ευελπιστούμε να κατοχυρώσουμε


Η Διοικηση μας πλεον αναπτυσσεται με σωστα και αργα βηματα, με την προσθηκη μελων που εγκρινονται απο Συνελευσεις και αρχαιρεσίες και δινει ετσι το δικαιωμα στον καθενα να μπορει να εισχωρησει νομιμα στο Σωματειο, σε οποιαδηποτε θεση Διοικητικου χαρακτηρα και στην ληψη αποφασεων, με εγγραφα και πρακτικα που καταγραφονται στα βιβλια του Συλλογου μας.
Προσλαβαμε ενεργο μελος στην διαχειριση του Μαρκετινγκ και Τυπου, ως κυριο εκπροσωπό μας στην επικοινωνιακη πολιτικη του Συλλογου.


Τα γραφεια μας ειναι και πλεον σε ισχυ στην περιοχη Βορειας Κερκυρας και ετσι υπαρχει και διευθετηση του χωρου στον οποιο -και το τονιζω- οταν παρελαβα την Διοικηση οι χωροι και ο τοπος που γινονταν οι συνεδριασεις, ηταν ο χωρος των γραφειων του απερχομενου προεδρου κ.Μανετα και εκφραζοταν ετσι ναι μεν η επιθυμια και απο τον ιδιο για ενοικιαση γραφειων, αλλα ο χρονος που πιεζε και επρεπε να δρομολογηθούν τρεχοντα θεματα, έχρηζε σε δευτερη μοιρα ενα απο τα βασικα αυτα θεματα λειτουργιας του Σωματειου μας.


Ο Α.Ο.ΚΑΣΣΙΟΠΗ πλέον έχει διαδικτυακό προφίλ, με σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μέλη τα οποία αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς


Σε ολα τα παραπανω θα προσθεσουμε την επισημοποιηση εγγραφων και επικοινωνιακη μας πολιτικη με την Ε.Π.Ο., η οποια στηριξε και οπως ολα τα Σωματεια στην Ελλαδα ,κατα την αποψη μας, σε επιθυμητο βαθμο,αναπτυχθηκε ξανα αλληλογραφια για την λειτουργια αγωνων με email ηλεκτρονικης διευθυνσης a.o.kassiopi@gmail.com και τηλεφωνικες ενημερωτικες αποψεις για την σωστη διεξαγωγη αγωνων, συμφωνα με τα προτυπα της ισχυουσας νομοθεσιας του Αθλητισμου και Πολιτισμου.


Στόχοι τεθήκαν και έγινε προσπάθεια υλοποίησης τους, σε μια πιεσμένη χρονική περίοδο του Πρωταθλήματος και αναλάβαμε την προσπάθεια αυτή, με στόχο την δημιουργία ενος CLUB ποδοσφαίρου, με τεράστια ιστορία και δυναμική.
Ο υποβιβασμός στην Α1 κατηγορία είναι μια δεδομένη κατάσταση πολλών παραγόντων και συνθηκών, που θα σας αναλύσουμε σε μετέπειτα ενημερωτικά δελτία Τύπου και είναι υποχρέωση μας να απονεμηθεί στο κοινό και στα Μ.Μ.Ε.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ»

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb