Η ΕΠΣΚ συγχαίρει Λευκίμμη, ΟΦΑΜ, & Κασσιόπη - CorfuCorner.gr
09/06/2021

Η ΕΠΣΚ συγχαίρει Λευκίμμη, ΟΦΑΜ, & Κασσιόπη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας, μέσω της οποίας εκφράζει τα συγχαρητήρια της προς τα μέλη της Ένωσης, ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ και ΑΟ Κασσιόπης, για την προσπάθειά τους στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Αναλυτικά το κείμενο της διοργανώτριας Αρχής:


«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συγχαίρουμε τις Διοικήσεις, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και του ΟΦΑΜ για τις θέσεις που κατέλαβαν και την άνετη παραμονή τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.


Μια παραμονή, που επιτεύχθηκε με μεγάλο αριθμό Κερκυραίων ποδοσφαιριστών, πράγμα που φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα Υποδομών των σωματείων και ακαδημιών του νησιού μας.


Επίσης, συγχαρητήρια στην προσπάθεια που έκανε το σωματείο της Κασσιώπης, αλλά τελικά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της.


Η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας θα στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια όλων των σωματείων μας, που αγωνίζονται στα Εθνικά Πρωταθλήματα, που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

 

 Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Κουλόπουλος
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Νάος»

 

 

 

Επιμέλεια:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb