ΚΡΙΚΕΤ: Από Σεπτέμβρη η λειτουργία της Σχολής Προπονητών - CorfuCorner.gr
04/06/2021

ΚΡΙΚΕΤ: Από Σεπτέμβρη η λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, η οποία ως γνωστόν εδρεύει στην Κέρκυρα, υλοποιεί την προ καιρού απόφαση της να οργανώσει σχολή προπονητών Γ΄ Κατηγορίας, προκειμένου να βελτιωθεί ποιοτικά ακόμη περισσότερο το άθλημα.


Σε συνεργασία, λοιπόν, με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η ΕΛΟΚ θα ξεκινήσει την προπονητική Σχολή τον προσεχή Σεπτέμβρη, διότι πλέον είναι επιβεβλημένη ανάγκη τα σωματεία της να διαθέτουν διπλωματούχους τεχνικούς (πιστοποιημένους), βάσει του νέου αθλητικού νόμου κι όχι όπως υπήρχαν μέχρι σήμερα παλαιοί αθλητές, οι οποίοι μετά το πέρας της αθλητικής τους καριέρας ηγούνταν των τεχνικών ηγεσιών των σωματείων, βάσει εμπειρικών γνώσεων.

 

 

Ας δούμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έχει προγραμματίσει την ίδρυση Σχολής Προπονητών Κρίκετ Γ' κατηγορίας, στο πλαίσιο ανάπτυξης και επιμόρφωσης για το άθλημα, η οποία έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.


Προϋποθέσεις συμμετοχής

1. Να είναι υγιής και αρτιμελής σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία του αθλήματος.

2. Να έχει ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών.

3. Να είχε ενεργό συμμετοχή, ως αθλητής για το άθλημα και συμμετοχή σε αγώνες αναγνωρισμένων σωματείων, ενταγμένους στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας για τουλάχιστον δύο έτη, ή να είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή σχολής προπονητών άλλου αθλήματος της Γ.Γ.Α.

4. Να διαθέτει Απολυτήριο Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής.

5. Χρηματικό παράβολο, το ύψος του οποίου θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση των συμμετεχόντων και του προϋπολογισμού της Σχολής.
Η σχολή θα έχει διάρκεια 300 ώρες, ενώ το θεωρητικό μέρος θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

 

Στη σχολή θα διδάξει Άγγλος Πιστοποιημένος Καθηγητής Προπονητικής Κρίκετ ο οποίος θα επισκεφτεί την Κέρκυρα.


Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη γραμματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@cricket.gr. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 26610 36560».

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb