ΚΡΙΚΕΤ: Στο πλευρό της ΕΛ.ΟΚ ο Σπύρος Λυκούρης - CorfuCorner.gr
04/06/2021

ΚΡΙΚΕΤ: Στο πλευρό της ΕΛ.ΟΚ ο Σπύρος Λυκούρης

Τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη (1/6) ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας, Σταμάτης Λυκούρης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πρόεδρου της ΕΛ.ΟΚ, Κυριάκου Κατσώρα, με κύριο θέμα συζήτησης την μη διαθέσιμη ύπαρξη κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων για το συγκεκριμένο άθλημα.


Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ:
« Συνάντηση στα γραφεία της ΕΛΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (1/6) με το Πρόεδρο του ΕΑΚΚ, Σταμάτη Λυκούρη. Ακολούθησε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση παρουσία μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα του Γενικού Γραμματέα Νίκου Κοσκινά, του Ειδικού Γραμματέα Σπύρου Σπαή και του Εφόρου Γιώργου Μωραΐτη, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στην κατεύθυνση της ανάπτυξη συνεργασιών, προς όφελος του αθλητισμού.
Δεδομένου ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ επανεκκινεί τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία ως προς την διάθεση κλειστού αγωνιστικού χώρου. Τη βούληση να στηρίξει έμπρακτα την Ομοσπονδία και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της, εξέφρασε από την μεριά του ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Κ .
Συζητήθηκαν επίσης, προοπτικές χρήσης αθλητικών χώρων, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης των αθλητών-αθλητριών των Πρωταθλημάτων.

Ο κ. Λυκούρης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νεοεκλεγείσα διοίκηση».

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb