Οικονομικές διευκολύνσεις της ΕΠΣΚ προς τα σωματεία - CorfuCorner.gr
03/06/2021

Οικονομικές διευκολύνσεις της ΕΠΣΚ προς τα σωματεία

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοινώθηκαν ορισμένες παροχές και διευκολύνσεις προς τα σωματεία - μέλη της, όπως άλλωστε τις είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Κουλόπουλος, μέσω της προ μερικών εβδομάδων συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο CORFUCORNER.GR.


Έτσι, από την ενοικίαση του ενωσιακού γηπέδου, η διοργανώτρια αρχή θα προσφέρει 500 ευρώ στις ομάδες, προκειμένου να τροποποιήσουν το καταστατικό τους, ενώ απαλλάσσονται και από την καταβολή παραβόλων συμμετοχής στο τοπικό Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της επερχόμενης ποδοσφαιρικής σαιζόν.


Ειδικά όσον αφορά την δεύτερη απόφαση, ήταν αναγκαία κι επιβεβλημένη, όπως είχε γράψει η ιστοσελίδα μας εδώ και καιρό, σε δύο άρθρα της, δεδομένου ότι οι διοργανώσεις της περιόδου που πέρασε είχαν διακοπεί μόλις στην 3η αγωνιστική.


Παράλληλα, η ΕΠΣΚ γνωστοποίησε και τους συλλόγους που έχουν το δικαίωμα ψήφου, καθότι ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ένταξή τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση:

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb