ΚΡΙΚΕΤ: Η σύνθεση των νέων Επιτροπών & οι υποψήφιοι διαιτητές - CorfuCorner.gr
08/05/2021

ΚΡΙΚΕΤ: Η σύνθεση των νέων Επιτροπών & οι υποψήφιοι διαιτητές

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου, γνωστοποιεί τα άτομα που στελεχώνουν τις Επιτροπές της μετά τις εκλογές, καθώς επίσης και τις ενέργειες που έχουν γίνει προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος, ούτως ώστε να συμπεριληφθούν 15 Έλληνες υποψήφιοι για διαιτητές:


«Η ΕΛ.Ο.Κ. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο για τις αρχικές ενέργειες του Δ.Σ., που αφορούν την οργάνωση της Ομοσπονδίας και την προώθηση του αθλήματος.


1. Στελέχωση Επιτροπών

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Πρόεδρος ο κ. Γούστης Στυλιανός και μέλη η κ. Αλτάνη Αθηνά και ο κ. Κορωνάκης Κωνσταντίνος,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ
Πρόεδρος ο κ. Γούστης Στυλιανός και μέλη ο κ. Σπαής Σπυρίδων και η κ. Κεστικίδη Βαρβάρα,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Πρόεδρος ο κ. Ορφανουδάκης Εμμανουήλ και μέλη ο κ. Νικήτας Ιωσήφ και Μωραϊτης Γεώργιος,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Πρόεδρος ο κ. Κοσκινάς Νικόλαος και μέλη ο κ. Ανεμογιάννης Αλέξανδρος και Αυλωνίτης Σπυρίδων


2. Συμμετοχή ενδιαφερομένων σε Σχολή Διαιτησίας του I.C.C.


Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ομοσπονδίας να ενδυναμωθεί με νέους διαιτητές ο νευραλγικός χώρος της διαιτησίας, ζήτησε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κρίκετ να συμπεριλάβει στην δωρεάν Διαδικτυακή Σχολή Διαιτησίας 15 Έλληνες ενδιαφερόμενους. Το αίτημα έγινε δεκτό και έχει εγκριθεί η συμμετοχή των: 1. ΚΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 2. ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗ ΤΕΡΕΖΑ 3. ΜΑΖΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 4. ΜΟΥΛΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 5. ΜΠΟΥΧΑΓΙΑΡ ΣΠΥΡΟ 6. ΝΙΚΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟ 7. ΠΕΠΟΝΗ ΝΙΚΗ 8. ΠΕΠΟΝΗ ΟΛΓΑ 9. ΡΟΥΒΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 10. ASLAM MOHAMMAD 11. ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΑΝΤΝΙΟΣ 12. ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 13. ΒΑΪΟΣ ΠΡΙΓΚΑΣ 14. ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΝΤΖΑΣ 15. ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΑΡΚ, ώστε να αποκτήσουν Δίπλωμα Διαιτησίας Επιπέδου 1.

 

 

3. Συνάντηση με Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ζητήθηκε από την Γ.Γ.Α. να οριστεί, ως συνέχεια της διαδικτυακής συνομιλίας του Προέδρου κ. Κατσώρα με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη, δια ζώσης επαφή στο Υπουργείο, ώστε να συζητηθούν φλέγοντα αθλητικά ζητήματα. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και αναμένεται να καθοριστεί η ημερομηνία.

 

 Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 • Εγκάρδιες ευχές και χρόνια πολλά, από το Εμπόριο και επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

• Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα, σας εύχεται ολόψυχα Χριστός Ανέστη πάντα με υγεία. Διαθέτει Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας) και σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb