Βάσει του νέου Αθλητικού Νόμου οι εκλογές στα σωματεία! - CorfuCorner.gr
07/05/2021

Βάσει του νέου Αθλητικού Νόμου οι εκλογές στα σωματεία!

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα σωματεία στις προσεχείς τους αρχαιρεσίες για την εκλογή καινούργιων Διοικητικών Συμβουλίων, θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τα όσα προβλέπει ο Νέος αθλητικός νόμος.


Έτσι, οι αρχαιρεσίες επιβάλλεται να γίνονται υπό την επίβλεψη Δικαστικού Αντιπροσώπου, ενώ η διαδικασία θα πρέπει να διεξαχθεί βάση των όσων αναφέρει ο Αθλητικός νόμος «ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ»

 

Οι σύλλογοι, επίσης, μέχρι την 30ή Ιουνίου θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εναρμονίσουν τα καταστατικά τους με βάση τις ισχύουσες αθλητικές διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

 

 • Από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, που έχει υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο, πολλές - πολλές ευχές και χρόνια πολλά γεμάτα χαρά, υγεία και ευτυχία. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66

 

• Χρόνια Πολλά και καλά από το Ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb