Την οικονομική ενίσχυση των σωματείων ζητά από την Περιφερειάρχη η ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
07/05/2021

Την οικονομική ενίσχυση των σωματείων ζητά από την Περιφερειάρχη η ΕΠΣΚ

Μέσω επιστολής της στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας αιτείται κι εγγράφως την οικονομική ενίσχυση των σωματείων - μελών της, για τις μετακινήσεις από και προς τους Παξούς.

 

Το κείμενο έχει ως ακολούθως:


«Κα Περιφερειάρχη,

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αντιπροσωπεία της παράταξης μας, τον πρόεδρο Κουλόπουλο Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο Σουλάνη Κωνσταντίνο και τον Γ. Γραμματέα Νάο Γεώργιο, συζητήσαμε το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων της δύναμης μας που μετακινούνται από και προς τους Παξούς για τους αγώνες των πρωταθλημάτων μας.


Γνωρίζουμε ότι η επιχορήγηση των σωματείων αφορά μετακινήσεις προς άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Πιστεύουμε ότι στο ίδιο πρόγραμμα θα πρέπει να ενταχθούν και τα σωματεία που μετακινούνται μεταξύ των νησιών της Περιφέρειας μας(από και προς τους Παξούς) για τους αγώνες των πρωταθλημάτων μας, καθώς χρησιμοποιούν πλοία της εταιρείας JOY CRUISE με ένα αρκετά δαπανηρό κόστος για τα ερασιτεχνικά σωματεία.


Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας προκειμένου να προχωρήσουμε σε σύναψη συμφωνίας η διαγωνισμό με τις εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια κατά τους χειμερινούς μήνες.


Είμαστε σίγουροι ότι θα μεριμνήσετε για το δίκαιο αίτημα μας.


Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Κουλόπουλος
Ο Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Νάος».

 

 •Θερμές ευχές για χρόνια πολλά από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


• Κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ", σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
15
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb