ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παραίτηση και… θεαματική κωλοτούμπα του Διονύση Μάρτη! - CorfuCorner.gr
01/05/2021

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παραίτηση και… θεαματική κωλοτούμπα του Διονύση Μάρτη!

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει «παραγκωνιστεί» από την ΕΠΣΚ, από το 2009, με συνέπεια να μην έχει ουσιαστικό λόγο και ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού.


Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, δημιουργήθηκε «θέμα» στο εσωτερικό του ΣΔΠΚ. Προκλήθηκε μια μικρή αναστάτωση, που όμως εγείρει πολλά ερωτηματικά. Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον παλαίμαχο ρέφερι, Διονύση Μάρτη, που τυγχάνει υπεύθυνος λέσχης του Συνδέσμου, αλλά και διαχειριστής της σελίδας του οργάνου στο Facebook.


Κατ' αρχήν, την προηγούμενη Κυριακή (25 Απριλίου), ο κύριος Μάρτης ανήρτησε στην σελίδα του ΣΔΠΚ το ακόλουθο κείμενο:
«Σαν πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, θα γράψω μόνο αυτό, για τελευταία φορά, γιατί αυτή η σελίδα θα αλλάξει διαχειριστή. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να μας βρει όλους με ανοιχτούς Συνδέσμους Διαιτητών Ποδοσφαίρου, κάτω από την σκέπη της ΠΕΣΔΙΠ».


Από τα ανωτέρω, δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο βετεράνος διαιτητής «τα βρόντηξε» από τον ΣΔΠΚ. Προτού, όμως, ο... αλέκτωρ λαλήσει τρεις, το σκηνικό άλλαξε, καθώς την αμέσως επόμενη μέρα (δηλαδή την περασμένη Δευτέρα), ο Διονύσης Μάρτης «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα το εξής:
«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα προς το πρόσωπο του κ. Καραμάνη, προέδρου της ΟΔΠΕ - ΠΕΣΔΙΠ και στο Δ.Σ. Ήταν μεγάλη αγένεια για έναν άνθρωπο, ο οποίος αγωνίζεται για όλους μας, αλλά το πάθος μου και ο ζήλος μου, ώστε επιτέλους να δικαιωθούν οι Σύνδεσμοι και επιτέλους να λειτουργήσουν, με έκανε να μην σκεφτώ καθαρά και να πράξω εντελώς αυθόρμητα προς το πρόσωπό τους. Ζητώ και πάλι συγνώμη δημόσια και ελπίζω και εύχομαι να την δεχτούν, Καλό Πάσχα σε όλους».


Με βάση, λοιπόν, αυτή του την ανάρτηση, ο κύριος Μάρτης φαίνεται να ανακαλεί την παραίτησή του, κάνοντας μια... μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα!!!


Τέλος πάντων, επειδή ανέκαθεν η πολιτική του CORFUCORNER.GR ήταν να παρατηρεί τα τεκταινόμενα στον χώρο του κερκυραϊκού αθλητισμού (και δη του ποδοσφαίρου) και κατόπιν να καταγράφει τα γεγονότα και να ασκεί κριτική όποτε και όπου χρειάζεται, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής: Ανεξάρτητα με το τι συνέβη, δεν επιτρέπεται εσύ, ως απλό στέλεχος ενός Συνδέσμου, να φέρεσαι απρεπώς, προσβλητικά και ανάρμοστα απέναντι στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, διότι με αυτή σου την στάση εκθέτεις ανεπανόρθωτα το σωματείο σου και του βάζεις τρικλοποδιές, στην πολυετή προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να ορθοποδήσει. Ένα το κρατούμενο... Επίσης, δεν γίνεται την μία μέρα να φεύγεις και την αμέσως επόμενη να ξαναγυρίζεις στην θέση σου σαν... βρεγμένη γάτα, ζητώντας ταπεινά συγχώρεση. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ας επιδεικνύουμε την στοιχειώδη σοβαρότητα...

 

 •Το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ εύχονται μια πραγματική Ανάσταση σε όλους και ένα Πάσχα χαρούμενο και ευτυχισμένο . Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.


• Το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" που διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία και βρίσκεται στο Τρίκλινο, με τηλέφωνο 26610-52766, εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση κι ένα υπέροχο Πάσχα, γεμάτο υγεία.

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb