Λάινσμαν στο ΑΕΠ Κοζάνης – Τρίγλια ο Χάρης Σκορδίλης - CorfuCorner.gr
26/04/2021

Λάινσμαν στο ΑΕΠ Κοζάνης – Τρίγλια ο Χάρης Σκορδίλης

Σε ένα παιχνίδι του Πρωταθλήματος της Football League, αυτό μεταξύ της ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης και του ΠΟ Τρίγλιας Χαλκιδικής, όρισε τον Θεοχάρη Σκορδίλη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Στην εν λόγω αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Κώστας Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου), έχοντας για βοηθούς του τον Θανάση Θανασιά (ΕΠΣ Ηπείρου) και -όπως προαναφέραμε- τον Χάρη Σκορδίλη (ΕΠΣ Κέρκυρας), ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου). Την τετράδα θα «τσεκάρει» ο Γρηγόρης Λέφας (ΕΠΣ Πιερίας), οποίος ορίστηκε ως παρατηρητής διαιτησίας.


Το ματς ΑΕΠ Καραγιαννίων - Τρίγλια θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη (29/4), στις 3 το απόγευμα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου.

 

 • Από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, που έχει υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο, πολλές - πολλές ευχές για ένα Πάσχα γεμάτο χαρά, υγεία και ευτυχία. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66


• Θερμές ευχές για χαρούμενη Ανάσταση και καλό Πάσχα από το Ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb