ΣΤΙΒΟΣ: Έγιναν οι εκλογές στον ΑΟ Κέρκυρα 2015 - CorfuCorner.gr
25/04/2021

ΣΤΙΒΟΣ: Έγιναν οι εκλογές στον ΑΟ Κέρκυρα 2015

Με την συμμετοχή 20 ατόμων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή (25/4) οι αρχαιρεσίες του σωματείου στίβου, ΑΟ Κέρκυρα 2015 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου .


Να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος λειτουργούσε με προσωρινή διοίκηση, που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο Κέρκυρας, από τον περασμένο Οκτώβριο, λόγω παραίτησης δυο μελών του.


Η κάλπη ανέδειξε επτά νέα τακτικά μέλη, των οποίων τα ονόματα είναι τα εξής: Σπ. Γράψας, Γ. Τάντης, Ι. Βέργη, Αρ. Λούβρος, Σπ. Σελλάς, Ι. Κρητικός και Ελ. Μίαρη. Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

• Το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" που διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία και βρίσκεται στο Τρίκλινο, με τηλέφωνο 26610-52766, εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση κι ένα υπέροχο Πάσχα, γεμάτο υγεία.

 

• Εγκάρδιες ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, από το Εμπόριο και επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb