Β. Κουλούρης: «Πρόθεση της Αναγέννησης να συνεχίσει με Μάκη Κουλούρη» - CorfuCorner.gr
23/04/2021

Β. Κουλούρης: «Πρόθεση της Αναγέννησης να συνεχίσει με Μάκη Κουλούρη»

Την επιθυμία της Διοίκησης της Αναγέννησης Περιβολίου να διατηρήσει τον Σταμάτη (ή Μάκη) Κουλούρη στον πάγκο της ομάδας, εξέφρασε ο Πρόεδρος του σωματείου της νότιας Κέρκυρας.


Μιλώντας στο CORFUCORNER.GR, ο Βασίλης Κουλούρης έπλεξε το εγκώμιο του 44χρονου Περιβολιάτη τεχνικού, τονίζοντας πως δεν συντρέχει λόγος «διαζυγίου».


«Ο Μάκης Κουλούρης, πέραν του ότι είναι παιδί του χωριού, πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και για έναν θαυμάσιο άνθρωπο. Ως Δ.Σ. είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του και δεν υπάρχει λόγος να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Από πέρυσι τον Ιούνιο ξεκινήσαμε μαζί μια προσπάθεια, η οποία διακόπηκε αναγκαστικά, λόγω της πανδημίας. Πρόθεση της Διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μάκη και θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα οι δύο πλευρές θα συζητήσουν και θα συναποφασίσουν», ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Β. Κουλούρης.


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

•Το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ εύχονται μια πραγματική Ανάσταση σε όλους και ένα Πάσχα χαρούμενο και ευτυχισμένο . Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.


• Το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" που διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία και βρίσκεται στο Τρίκλινο, με τηλέφωνο 26610-52766, εύχεται σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση κι ένα υπέροχο Πάσχα, γεμάτο υγεία.

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb