Ευχαριστήριο του Σγουράκη προς τον Αργύρη Γιώτα - CorfuCorner.gr
23/04/2021

Ευχαριστήριο του Σγουράκη προς τον Αργύρη Γιώτα

Μέσω δήλωσής του στο CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος τοι ΑΟ Κασσιώπης, Κωστής Σγουράκης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σωματείου προς το πρόσωπο του επιχειρηματία, Αργύρη Γιώτα, ο οποίος σε ένα από τα ξενοδοχεία του φιλοξενεί πολλούς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Ο κ. Σγουράκης, ανέφερε συγκεκριμένα: «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Κασσιώπης ευχαριστεί ολόψυχα τον κύριο Αργύρη Γιώτα, επιχειρηματία ξενοδοχειακών μονάδων, για την στήριξη που παρέχει στο σωματείο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο και για έναν οικογενειάρχη. Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού εκ μέρους μας, είναι το "ευχαριστώ" προς το πρόσωπό του».


•Θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και φορτηγών. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


• Κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ", σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά για τις γιορτές του Πάσχα, με υγεία και δύναμη. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb