ΠΟΛΟ: Σε 5 διοργανώσεις δηλώνει συμμετοχή ο ΝΑΟΚ - CorfuCorner.gr
22/04/2021

ΠΟΛΟ: Σε 5 διοργανώσεις δηλώνει συμμετοχή ο ΝΑΟΚ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας προγραμματίζει τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης τόσο των χαμηλότερων κατηγοριών (ως γνωστόν η Α1 Ανδρών και Γυναικών είναι σε εξέλιξη), όσο και των ηλικιακών διοργανώσεων, όπου θα υπάρξει και κερκυραϊκή αντιπροσώπευση με ομάδες του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας.


Επ΄ αυτού, η ΚΟΕ , απέστειλε έγγραφο σε όλα τα σωματεία-μέλη της, με το οποίο τα ενημερώνει για τον αγωνιστικό προγραμματισμό που έστειλε προς έγκριση στην ΓΓΑ και επιπροσθέτως ζητάει από τα σωματεία να στείλουν μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4) τις δηλώσεις συμμετοχής τους.


Όπως ενημέρωσε ο Έφορος Υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, Πέτρος Διαβάτης, ο ιστορικός κερκυραϊκός ναυτικός όμιλος θα δηλώσει συμμετοχή σε πέντε πρωταθλήματα ( Β΄Εθνική Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων και Μίνι Παίδων).


Ο αγωνιστικός προγραμματισμός και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επί μέρους διοργανώσεων των εθνικών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, γνωστοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (19/4) στα σωματεία, όπως υποβλήθηκε για έγκριση στη ΓΓΑ, με βάση τα δεδομένα για τον covid - 19 και σε σχέση επίσης με:

1.Τις διεθνείς υποχρεώσεις των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών, Γυναικών και Ηλικιακών Κατηγοριών


2.Την περίοδο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, για τις ηλικιακές κατηγορίες που τις αφορά.

Ως επιθυμητή χρονική περίοδος ολοκλήρωσης των Πρωταθλημάτων περιόδου 2020 2021, θεωρείται το τέλος Σεπτεμβρίου 2021.


Παραθέτουμε αναλυτικά τις ημερομηνίες των διοργανώσεων των Πρωταθλημάτων, που θα λάβει μέρος ο Κερκυραϊκός σύλλογος:


Β' Ανδρών: 16-18 Ιουλίου (Α' Φάση, 4 Όμιλοι των 4 ή 5 ομάδων), 6-8 Αυγούστου (Β' Φάση, 4 Όμιλοι των 4 ή 5 ομάδων), 17-19 Σεπτεμβρίου (Τελική φάση, με πλέι οφ και πλέι άουτ)


Εφήβων Κ17: 14-16 Μαϊου (Α' Φάση), 9-11 Ιουλίου (Β' Φάση), 6-8 Αυγούστου (Τελική Φάση)


Παίδων Κ15: 21-23 Μαϊου (Α' Φάση), 11-13 Ιουνίου (Β' Φάση), 25-27 Ιουνίου (Τελική Φάση)


Μίνι Παίδων Κ13: 10-12 Σεπτεμβρίου (Α' Φάση), 24-26 Σεπτεμβρίου (Β' Φάση), 1-3 Οκτωβρίου (Τελική Φάση)


Κορασίδων Κ15: 21 - 23 Μαϊου (Α' Φάση), 4-6 Ιουνίου (Τελική Φάση)


Να σημειωθεί, τέλος, πως οι προαναφερόμενες ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν για λόγους υγειονομικών περιορισμών, ενώ- όπως προαναφέραμε- οι δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα που αφορούν τα σωματεία, θα πρέπει να υποβληθούν στην ΚΟΕ το αργότερο έως τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4), συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στην Ομοσπονδία το συνημμένο έντυπο της ενημέρωσης τους.

 

• Θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και φορτηγών. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.

• Κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ", σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά για τις γιορτές του Πάσχα, με υγεία και δύναμη. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb