ΣΚΑΚΙ: Και επίσημα Πρωταθλητές οι Κ. Γκουτζούκη, Απ. Παλαιολόγου & Σ. Ανεμογιάννη - CorfuCorner.gr
22/04/2021

ΣΚΑΚΙ: Και επίσημα Πρωταθλητές οι Κ. Γκουτζούκη, Απ. Παλαιολόγου & Σ. Ανεμογιάννη

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα που αφορούν το 1ο Πανελλήνιο διαδικτυακό Πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα και στο οποίο συμμετείχε και ο Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας, όπου διακρίθηκαν τρεις αθλητές του.


Συγκεκριμένα πρόκειται για την Κατερίνα Γκουτζούκη, η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Α΄ Γυμνασίου, για τον Απόστολο Παλαιολόγου, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Δ΄ Δημοτικού, ενώ το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των κοριτσιών της Δ΄ Δημοτικού κατέκτησε η Σαββίνα Ανεμογιάννη.

Μετά από περίπου ένα μήνα, λοιπόν, έχουμε και τα οριστικά αποτελέσματα τα οποία επιβεβαιώνουν τους τίτλους των νεαρών Κερκυραίων σκακιστών.

Επ΄αυτού του γεγονότος, o υπεύθυνος του ΣΖΠΚ, Μάνος Ναθαναήλ, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

«ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! Α΄Γυμνασίου Πρωταθλήτρια Ελλάδας Κατερίνα Γκουτζούκη, Δ' Δημοτικού Δευτεραθλητής Απόστολος Παλαιολόγου και η Σαββίνα Ανεμογιάννη (από τους Παξούς) Τριταθλήτρια Δ' Δημοτικού, όλοι του Σ.Π.Ζ. Κερκύρας»!

 

• Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα και πάνω από όλα με υγεία. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).

 

  

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb