Σγουράκης: «Πολλά κερκυραϊκά σωματεία αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον ΑΟ Κασσιώπης» - CorfuCorner.gr
18/04/2021

Σγουράκης: «Πολλά κερκυραϊκά σωματεία αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον ΑΟ Κασσιώπης»

Ο Κωστής Σγουράκης (αριστερά), με τον γνωστό λαϊκό ερμηνευτή και φίλο του, Νίκο Μακρόπουλο
Η λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την Γ' Εθνική, βρήκε τον ΑΟ Κασσιώπης να έχει προσθέσει στο δυναμικό του 24 ποδοσφαιριστές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι από σωματεία εκτός νησιού.


Αυτό, συνέβη εξ ανάγκης, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Κωστή Σγουράκη. Μιλώντας στο CORFUCORNER.GR, ο νέος Πρόεδρος του συλλόγου της βόρειας Κέρκυρας εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή του για το ότι η ομάδα του δεν βοηθήθηκε από το τοπικό.


«Το μεγάλο μου παράπονο, που σίγουρα για μένα αποτελεί κι ένα μάθημα για την στάση και την συμπεριφορά πολλών ανθρώπων από σωματεία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην αναζήτηση που κάναμε ως ΑΟ Κασσιώπης για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας με παίκτες από το τοπικό, βρήκαμε κλειστές πολλές πόρτες. Αρκετές ομάδες θεώρησαν σωστό να μην διαπραγματευτούν μαζί μας για τον δανεισμό ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος της σαιζόν», δήλωσε αρχικά ο Χανιώτης παράγοντας. Για να προσθέσει στην συνέχεια: «Παρ' όλα αυτά, ο Αθλητικός Όμιλος Κασσιώπης και το Διοικητικό του Συμβούλιο, επειδή λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα και βλέποντας μπροστά, οποιοδήποτε σωματείο στο μέλλον ζητήσει την βοήθειά μας, θα την λάβει άμεσα. Αυτή η φιλοσοφία κι αυτή η νοοτροπία, πηγάζουν από το ύφος και το ήθος των διοικούντων του συλλόγου μας. Και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία, παρά την άρνηση των περισσοτέρων να βοηθήσουν τον ΑΟ Κασσιώπης. Θα αποφύγουμε να τα κατονομάσουμε, για λόγους πολιτικής».


Από ‘κει και πέρα, ο κ. Σγουράκης θέλησε να απευθύνει κι ένα ευχαριστήριο προς τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Μακρόπουλο, με τον οποίο εικονίζονται στην ανωτέρω φωτογραφία: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Νίκο, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι το καλοκαίρι θα έρθει να τραγουδήσει για την ομάδα, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Πρόκειται για έναν τεράστιο καλλιτέχνη, με ένα μεγάλο εμβληματικό κοινό».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 • Από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, που έχει υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο, πολλές - πολλές ευχές για ένα Πάσχα γεμάτο χαρά, υγεία και ευτυχία. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66


• Θερμές ευχές για χαρούμενη Ανάσταση και καλό Πάσχα από το Ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.

 

 


 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
14
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Σιδέρης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb