Διορία μέχρι τις 10/3 για την οικονομική ενίσχυση αθλητών και σωματείων - CorfuCorner.gr
07/03/2021

Διορία μέχρι τις 10/3 για την οικονομική ενίσχυση αθλητών και σωματείων

Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαρτίου δόθηκε για τις αιτήσεις αθλητών και αθλητικών σωματείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που δικαιούνται οικονομική ενίσχυση για τις μετακινήσεις τους. Η διορία έληγε κανονικά την περασμένη Πέμπτη 4 Μαρτίου, μετά την παράταση που αποφασίστηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο της ΠΙΝ:

«Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων από αθλητές και αθλητικά σωματεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων, για οικονομική ενίσχυση που θα αφορά τα έξοδα μετακινήσεων τους, αποφάσισε η Π.Ι.Ν.

Οι αθλητές και τα αθλητικά σωματεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που είναι δικαιούχοι της εν λόγω οικονομικής ενίσχυσης, στη βάση της εφαρμογής του άρθρου 66 του Ν. 4735 / ΦΕΚ 197Α/2020, που αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα έχουν περιθώριο μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Ο σχετικός νόμος αναφέρει ότι η πίστωση αφορά στην κάλυψη των εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, που συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Η Περιφερειακή Αρχή, μετά από έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενέταξε στο πρόγραμμα δράσεων της Περιφέρειας το σχετικό κονδύλι ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων, το οποίο συνολικά ανέρχεται στο ύψος των 100.000€. Με την έγκριση το συγκεκριμένου ποσού, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται -εν μέσω πανδημίας και όλων των δυσκολιών που έχουν δημιουργηθεί- στο πλευρό των αθλητικών σωματείων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, στην προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητών και υψηλών διακρίσεών τους.

Τα αθλητικά σωματεία και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, τα οποία είναι επιλέξιμα και επιθυμούν να επιχορηγηθούν, καλούνται να προσέλθουν στα αντίστοιχα τμήματα Πολιτισμού & Αθλητισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να καταθέσουν τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.
Περισσότερες πληροφορίες στα εξής τηλέφωνα:
Π.Ε. Κέρκυρας: 26613.62.331 / Π.Ε. Λευκάδας: 26453.60.757 / Π.Ε. Κεφαλονιάς: 26713.60.508 / Π.Ε. Ζακύνθου: 26953.60.348»

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb