Συγκέντρωση του ΟΦΑΜ σήμερα Σάββατο - CorfuCorner.gr
27/02/2021

Συγκέντρωση του ΟΦΑΜ σήμερα Σάββατο

Μετά το «πράσινο φως» που άναψε η Πολιτεία για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, αλλά κι έπειτα από τις οδηγίες που εξέδωσε η ΕΠΟ, οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ αποφάσισαν να συγκαλέσουν συγκέντρωση της ομάδας, που θα είναι η πρώτη ύστερα από τέσσερεις μήνες.


Το ραντεβού «κλείστηκε» για σήμερα Σάββατο (27/2), στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου. Το παρόν αναμένεται να δώσουν ο προπονητής Σάββας Σιδερόπουλος με τους συνεργάτες του (Δήμητρα Ανδριώτη, Παύλος Ανδριώτης) και οι ποδοσφαιριστές, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, με επικεφαλή τον Πρόεδρο, Σπύρο Κουρή.


Όπως πληροφορούμαστε, προπόνηση δεν θα γίνει, παρά μια συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, αναφορικά με την συνέχιση και ολοκλήρωση της σαιζόν, υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.


Οι ιθύνοντες του ΟΦΑΜ σκοπεύουν να ρωτήσουν τους παίκτες αν δύνανται να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες της ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί μήπως ορισμένοι εξ αυτών δεν μπορούν. Όσον αφορά το προπονητικό πρόγραμμα, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει εντός της καινούργιας εβδομάδας, εφόσον πρώτα τα στελέχη της ομάδας υποβληθούν σε Covid test.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb