12/09/2017

Στις 23/9 τα εγκαίνια του «Karpatselis F.C.»

Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκαν τα ανεπίσημα εγκαίνια του "Karpatselis Football Center", ενώ πολύ σύντομα θα γίνουν και τα επίσημα!


Το ποδοσφαιρικό κέντρο που βρίσκεται στις Αλυκές Ποταμού, ξεκίνησε στα τέλη του Αυγούστου τη λειτουργία του για τη νέα σαιζόν. Και σταδιακά, οι ποδοσφαιρόφιλοι επισκέπτες του κλαμπ ολοένα και αυξάνονται.


Τα επίσημα εγκαίνια του «Karpatselis
Football Center» έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, ενώ το παρόν αναμένεται να δώσουν διοικητικά στελέχη του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστές τόσο της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ, όσο και των τμημάτων υποδομής της.


Να επισημάνουμε εδώ ότι στις εγκαταστάσεις του κλαμπ έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση. Και αναφερόμαστε τόσο στα αποδυτήρια, στο αναψυκτήριο και στον προαύλιο χώρο, όσο και στα γήπεδα 10Χ10, 6Χ6 και 5Χ5. Στο εξαιρετικά αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό κέντρο, πολύ σύντομα πρόκειται να διοργανωθούν ενδιαφέροντα Πρωταθλήματα και Τουρνουά, επιπέδου Ακαδημιών, Γυμνασίων-Λυκείων, Παλαιμάχων και Επιχειρήσεων, με πλούσια δώρα για τις νικήτριες ομάδες.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Εθνεγερσία, Ευάγγελος, Ευαγγελία, Βαγγέλης, Βαγγέλας, Βάγγος, Αγγελής, Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Βαγγελή, Βαγγελίνα, Βάγγια, Λίτσα, Εύα, Κέλλυ, Λιλή, Λιλίκα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb