10/09/2017

Κλειστό γυμναστήριο στη βόρεια Κέρκυρα εξασφάλισε η ΠΙΝ

Ένα σημαντικό έργο στον τομέα των αθλητικών υποδομών έχει εξαγγείλει πως θα πραγματοποιήσει στην Κέρκυρα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.


Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Βόρειας Κέρκυρας», προϋπολογισμού 800.000€, το οποίο -σε συνεργασία με το Δήμο Κέρκυρας- ενέταξε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλ. Χαρίτσης, ενέκρινε την πρόταση της ΠΙΝ και το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Βόρεια Κέρκυρα εντάχθηκε στο ΠΔΕ με κωδικό 2017ΕΠ002200003.


Επ' αυτού ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, δήλωσε τα εξής:

«Είναι αλήθεια ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Έμπρακτα, κι όχι με λόγια, στηρίζουμε τη νεολαία δίνοντας διέξοδο σε ασχολίες τέτοιες, που θωρακίζουν το μέλλον της.
Δηλώνουμε ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και έμπρακτα τον στηρίζουμε με τη δημιουργία νέων έργων, που θα βοηθήσουν τους συλλόγους, τα σωματεία και τους αθλητές στην καθημερινή τους άθληση. Επιλέγουμε να απαντήσουμε με έργα κι όχι με λόγια και στείρα αντιπαράθεση, σε εκείνους που η παρουσία τους στην πολιτική ζωή των νησιών μας ήταν απλά ένα ανέκδοτο. Έχουμε ακόμη δύο χρόνια μπροστά μας και το έργο που παράγουμε και θα αφήσουμε στα Ιόνια Νησιά, θα αποτιμηθεί στον κατάλληλο χρόνο από τους πολίτες.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε, ώστε να γνωρίζουν όλοι, σειρά άλλων έργων, που θα πραγματοποιήσουμε στα Ιόνια Νησιά, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες».

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb