10/09/2017

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου η σέντρα της Γ΄ Εθνικής

Ο προγραμματισμός της ΕΠΟ αναφορικά με την έναρξη της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, είναι για... γέλια και για κλάματα. Πριν από λίγες εβδομάδες η Ομοσπονδία ανακοίνωσε (μέσω της προκήρυξης) ότι το Πρωτάθλημα θα ξεκινούσε στις 17 Σεπτεμβρίου. Πριν από μερικές μέρες γνωστοποίησε πως η πρεμιέρα θα γινόταν στις 24 Σεπτεμβρίου. Και τώρα, ανακοινώνει πως η τελική ημερομηνία θα είναι η Κυριακή 1η Οκτωβρίου!!!.


Επίσης, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα (18 Σεπτεμβρίου), στα γραφεία της, στο Γουδί φυσικά, στην κληρωτίδα θα μπεί και η ΑΕ Λευκίμμης.


Εδώ, να επισημάνουμε ότι ο καταρτισμός των Ομίλων αναμένεται να γίνει την προσεχή Τετάρτη(13/9), εφόσον ξεκαθαρίσει οριστικά, ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα.


Το έγγραφο της Ομοσπονδίας προς τις Ενώσεις και τα σωματεία της Γ' Έθνικής, έχει ως εξής :


«Κύριε Πρόεδρε,
Σας πληροφορούμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής μετατίθεται από τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη 01 Οκτωβρίου 2017.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση της Επιτροπής η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18/09/2017 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα, περιοχή πάρκο Γουδή.

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι τυχόν αιτήματα σας για κλειδάριθμο ενόψει της κλήρωσης θα πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 14/9/2017 και ώρα 16:00, αλλιώς δεν θα ληφθούν υπόψη της Επιτροπής».

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb