06/02/2018

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την Γενική Συνέλευση

Αναφορικά με την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (2/2) εξεδόθη από την Ένωση το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο Τύπου:

" Με συντριπτική πλειοψηφία του 80 % των σωματείων της Ε.Π.Σ Κέρκυρας υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός που κατάθεσε το Δ.Σ της Ένωσης. Τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό του 2018 υπερψήφισαν όλα τα σωματεία, εκτός από ένα.


Οι εκπρόσωποι των σωματείων σύσσωμα στήριξαν και αναγνώρισαν το έργο του Δ.Σ της Ε.Π.Σ, που γίνεται σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και ενίσχυσαν τη δυναμική του στην πορεία αντιμετώπισής τους.


Τα σωματεία αποφάσισαν, επίσης, με μία αρνητική ψήφο να καταγγείλουν τις πρακτικές μέλους του Δ.Σ και άλλων υποψηφίων των προηγούμενων εκλογών να ζητήσουν την τιμωρία της Ε.Π.Σ για συκοφαντική δυσφήμιση της Ε.Π.Ο για την ανακοίνωση που εξέδωσε το καλοκαίρι για την καρατόμηση του διαιτητή Νίκου Πουλημά, καθώς και για μια σειρά
ενεργειών τους που βλάπτουν το τοπικό Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.


Η υπερψήφιση των πεπραγμένων του Δ.Σ αυξάνει τις ευθύνες του Δ.Σ που με χαμηλούς τόνους, εργατικότητα και κατανόηση διαχειρίζεται όλα τα θέματα που προκύπτουν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Για το Δ Σ,

Ο Πρόεδρος , Παναγιώτης Ποζίδης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γεώργιος Κουλόπουλος"

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
20
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb