03/02/2018

«Καψόνι» της ΕΠΣΚ στον Ατρόμητο Άφρας!

Η... μάνα ΕΠΣ Κέρκυρας, θα έπρεπε να αγκαλιάζει με στοργή όλα της τα «παιδιά», δηλαδή τα σωματεία. Ορισμένα εξ αυτών, όμως, τα περιθωριοποιεί και τα «τιμωρεί», με ποικίλους τρόπους!


Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια τρανή περίπτωση, είναι ο Ατρόμητος Άφρας. Ο οποίος φέτος επανήλθε στην ενεργό δραστηριότητα, οργανώθηκε σε όλους τους τομείς (διοικητικά, ποδοσφαιρικά κλπ.) κι έθεσε πρωταγωνιστικούς στόχους στο Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας, ωστόσο στο τελευταίο διάστημα η ΕΠΣΚ βάζει... τρικλοποδιές στην ομάδα!


Και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι. Οι Αφριώτες, ως γνωστόν, χρησιμοποιούν ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου. Πριν από τρεις εβδομάδες, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, τον αγώνα Ατρόμητος Άφρας - Βέλος Βελονάδων, η ΕΠΣ Κέρκυρας τον «μετέφερε» στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό, με την αιτιολογία ότι στο Κοντοκαλι θα έπαιζαν ΑΟ Κέρκυρα 1996 - Σειρήνα Γρεβενών, για το γυναικείο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι Αφριώτες ηττήθηκαν με 0-3. Επίσης, το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (28 Ιανουαρίου) μεταξύ Ατρομήτου Άφρας - Αετού Αγίου Αθανασίου, η Ένωση το «μετέφερε» στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, με τη δικαιολογία ότι το γήπεδο του Κοντοκαλίου κρίθηκε... ξαφνικά ακατάλληλο. Οι Αφριώτες έφεραν ισοπαλία 1-1. Αλλά και την Ομόνοια την έστειλαν να παιξει στο Κανόνι με τους Παξούς κι έχασε 0-3, για την Α1'. Και... αιφνιδίως, η ΕΠΣΚ αποφάσισε πως το γήπεδο του Κοντοκαλίου είναι εν τέλει... κατάλληλο!!! Η γελοιότητα, σε όλο της το μεγαλείο...


Με αυτά τα... καψόνια της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας (που λειτουργεί υπό τη «σκέπη» της Διοίκησης Ποζίδη), το σωματείο της Άφρας «ξεσπιτώθηκε» και αγωνίστηκε στα ουδέτερα γήπεδα του Σκριπερού και του Κανονιού, με συνέπεια να απωλέσει 5 βαθμούς. Τους οποίους αν είχε, θα βρίσκονταν τώρα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και όχι στην 6η. Έχουμε ή δεν έχουμε, λοιπόν, αλλοίωση του Πρωταθλήματος;


Οι πληροφορίες μας ότι το επόμενο εντός έδρας ματς του Ατρομήτου, η Ένωση σκοπεύει να το ορίσει να διεξαχθεί στο γήπεδο των... Παξών, ελέγχονται ως ανακριβείς!!!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb