26/01/2018

Εκτέθηκε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ!

Σε ένα πολύ σοβαρό λάθος υπέπεσε πριν από λίγες μέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας, το οποίο ωστόσο διορθώθηκε, έστω και με καθυστέρηση. Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι...


Στις 7 Ιανουαρίου είχαν παίξει στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού η ΑΕ Καναλίων και ο ΑΟ Κοντόκαλι, για το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Βασίλης Καμμένος (γιός του προπονητή της ομάδας, Νίκου Καμμένου) αποβλήθηκε από τον διαιτητή Θωμά Βλάσση, επειδή αποκάλεσε «άσχετο» τον λάινσμαν Χάρη Σκορδίλη.


Λίγες μέρες αργότερα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επέβαλλε στον Βασίλη Καμμένο ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών και το χρηματικό πρόστιμο των 40 ευρώ, θεωρώντας πως ο παίκτης εξύβρισε τον βοηθό διαιτητή. Η τιμωρία αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΑΕ Καναλίων, η οποία έκανε ένσταση στην ΕΠΣΚ, υποστηρίζοντας πως η ποινή που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή ήταν υπερβολική, αφού η λέξη «άσχετε» δεν αποτελεί ύβρη που να δικαιολογεί την τόσο αυστηρή τιμωρία.


Το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΣ Κέρκυρας επανεξέτασε το θέμα κι εντέλει έκρινε πως το σωματείο έχει δίκιο, γι αυτό και η ποινή του Βασίλη Καμμένου μειώθηκε από τέσσερεις αγωνιστικές σε μόλις μια και με χρηματικό πρόστιμο δέκα ευρώ.


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης διόρθωσε ,μεν, το λάθος της, όμως εκτέθηκε σε μεγάλο βαθμό. Διότι, εάν η ΑΕ Καναλίων δεν είχε κάνει ένσταση, τότε ο ποδοσφαιριστής θα έμενε άδικα για ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης .


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
26
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Καρπός, Ψυχοσάββατο (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb