03/10/2017

Με διακοπή των τοπικών διοργανώσεων απειλεί η ΕΠΣ Κέρκυρας!

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, με επιστολή της προς το Δήμο Κέρκυρας, ζητά να επισπευθεί το θέμα των αδειοδοτήσεων των γηπέδων του νησιού, καθώς, οι υπάρχουσες λήγουν την προσεχή Κυριακή (8 Οκτωβρίου) .


Καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η Ένωση απειλεί πως θα διακόψει τα τοπικά Πρωταθλήματα, «με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου», όπως υπογραμμίζε στο σχετικό έγγραφό της.


Η επιστολή της ΕΠΣΚ έχει ως εξής:

«Η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας δια της αρμόδιας επιτροπής της (Στατιστικής και γηπέδων) άσκησε το τελευταίο διάστημα έντονη πίεση στους αρμόδιους του Δήμου Κέρκυρας για την επίσπευση της διαδικασίας αδειοδότησης των αθλητικών χώρων που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων.

 


Υπενθυμίζουμε η προσωρινή άδεια των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκεται σε ισχύ λήγει στις 8.10.2017. Μέχρι τότε θα πρέπει να εκδοθούν οι προβλεπόμενες από το νέο νόμο άδειας από τους υπεύθυνους Δήμους.

 


Είναι αυτονόητο ότι η διοργανώτρια σε περίπτωση που δεν εκδοθούν οι άδειες θα διακόψει τα πρωταθλήματα με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου, τον οποίο για μια ακόμη φορά καλούμε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του για να μην προκύψουν δυσεπίλυτα προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας.


Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ποζίδης
Ο Γεν. Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος».

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
23
Σεπτέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιρις, Ιριδα, Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα (www.xanthippi.gr), Ξάνθιππος, Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ραΐς, Ραΐδα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb