06/09/2017

Αρνείται να παραιτηθεί από τον Όλυμπο ο Καρδακάρης!

Μπορεί εδώ και λίγες μέρες ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας να έχει αποκτήσει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Δημοσθένη Σφήκα ωστόσο ο απερχόμενος Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Σπύρος Καρδακάρης, εξακολουθεί να αμφισβητεί την εκλογική διαδικασία της 30ης Αυγούστου!


Ο γνωστός ορθοπεδικός, γνωστοποίησε ότι το ερχόμενο Σάββατο (9 Σεπτεμβρίου) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ως Πρόεδρος Ολύμπου, ενώ σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα «Η Κέρκυρα Σήμερα» επισήμανε πως ο ίδιος δεν παραιτήθηκε ποτέ!


Επίσης,ο κος Καρδακάρης δήλωσε στην εφημερίδα ότι θεωρεί άκυρη τη διαδικασία των εκλογών, αφού- όπως υποστηρίζει- καταστρατηγήθηκε το καταστατικό του σωματείου, ενώ ενημέρωσε πως θα ασκήσει ένδικα μέσα κατά όσων χρησιμοποίησαν τραμπουκισμούς και στραπατσάρισαν την εικόνα και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

 

Από κεί και πέρα, ο Σπύρος Καρδακάρης ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας (στον ιστότοπο Olympos1934 Fc) ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ως Πρόεδρος του Ολύμπου και η οποία φέρει τον τίτλο « Συνέντευξη Τύπου και απολογισμός έργου θητείας Σπύρου Καρδακάρη, Προέδρου Ολύμπου Κέρκυρας». Το κείμενο έχει ως εξής:
«Το Σαββάτο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου( διεύθυνση Σταμ. Δεσύλλα 1) ο πρόεδρος της ομάδας Α.Π.Σ. Όλυμπος θα δώσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε του νησιού, Θα κάνει απολογισμό έργου της θητείας του από τις 24-6 2014 έως και σήμερα και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η είσοδος θα είναι ανοικτή για όλα τα Μ.Μ.Ε. ενώ αυστηρά και μόνο με προσκλήσεις για τους ενδιαφερόμενους».


Στο μεταξύ, η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Ολύμπου είναι εξωφρενών με την στάση που τηρεί ο Σπύρος Καρδακάρης τον οποίο κατηγορεί και καταγγέλλει ότι αρνείται να της παραδώσει -ως έχει υποχρέωση- τα στοιχεία και έγγραφα που αφορούν το σωματείο, με συνέπεια να εμποδίζεται η εύρυθμη λειτουργία του!


Ο νέος Πρόεδρος του συλλόγου, Δημοσθένης Σφήκας, μιλώντας στο CorfuCorner.gr, επισήμανε πως η εκλογική διαδικασία «κύλισε» νομότυπα και βάσει του καταστατικού, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης το οποίο φέρει την υπογραφή και τη σφραγίδα της παριστάμενης δικαστικής λειτουργού, Ελ. Ζηνιάτη.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb