03/09/2017

Ο Δημοσθένης Σφήκας νέος Πρόεδρος του Ολύμπου

Την περασμένη Παρασκευή (1/9), συγκροτήθηκε σε Σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας, όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης 30 Αυγούστου.

 

Νέος Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της πόλης, ανέλαβε ο Δημοσθένης Σφήκας (ΦΩΤΟ), ο οποίος διαδέχεται τον Σπύρο Καρδακάρη στην ηγεσία του σωματείου. Ο κος Σφήκας, που κατάγεται από την Καρδίτσα, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολύμπου και επί σειρά ετών ενεργό μέλος της ομάδας. Τυγχάνει ιδιοκτήτης του σταθμού Ράδιο Επτάνησα 98,8 και παραγωγός-εκφωνητής της πρωϊνής πολιτικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Το κεντρί».


Στο νέο Δ.Σ του Ολύμπου μετέχουν-μεταξύ άλλων- κι ένας πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, ο Σπύρος Μπάτσης, καθώς κι ένας παλαιός προπονητής ο Δημήτρης Πουλημένος, ενώ η μορφή του έχει ως ακολούθως:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημοσθένης Σφήκας
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Πουλημένος
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπύρος Γραμμένος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Ρούσσινος
ΤΑΜΙΑΣ: Αναστάσιος Μονόπολης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Σπύρος Μπάτσης
ΕΦΟΡΟΣ: Άγγελος Βενέτης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ KAI ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Τάκης Πάγκαλης
ΜΕΛΟΣ: Νίκος Πέτρου
ΜΕΛΟΣ: Νίκος Γαστεράτος

 

Μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίασης του νεοεκλεγέντος Συμβουλίου του Ολύμπου, εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΟΥ αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με το απερχόμενο ΔΣ προκειμένου να ενημερωθεί ενδελεχώς από αυτό για την κατάσταση της ομάδας και της ακαδημίας και παράλληλα να υπάρξει παράδοση και παραλαβή των στοιχείων του συλλόγου.


Ακόμη το ΔΣ πήρε αποφάσεις για άμεσα ζητήματα αλλά και έθεσε κατευθυντήριες γραμμές για το επόμενο διάστημα. Στα πλαίσια αυτά έβαλε ως πρώτο στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Παράλληλα αποφάσισε την αντιμετώπιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων και των ζητημάτων που άπτονται της περιουσίας του. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο σταματάει κάθε ενέργεια που σχετίζεται με αξιοποίησή του από ιδιώτες ή άλλους επενδυτές μέσα από διάφορα προγράμματα και θα επιδιωχθεί η αναβάθμισή του με κρατική χρηματοδότηση.


Τέλος το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΟΥ αποφάσισε να θέσει την ακαδημία κάτω από την άμεση ευθύνη του και να δημιουργήσει Επιτροπές προκειμένου να ενεργοποιήσει του φίλους του ΟΛΥΜΠΟΥ και σε όσους θέλουν να εργαστούν για το καλό του «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» αφού στον ΟΛΥΜΠΟ κανείς δεν περισσεύει.


Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ είναι εδώ! Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» είναι εδώ! Το υπέροχο αθλητικό και κοινωνικό ταξίδι του, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζεται 84 χρόνια μετά την ίδρυσή του!»

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb