01/09/2017

Καραϊσαρλής: «Οι στόχοι του Κρόνου είναι πολύ υψηλοί»!

Ο Πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννης Καραϊσαρλής, με αφορμή την κλήρωση των τοπικών διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (30/8) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ενωσιακού γηπεδου στο Κανόνι, προέβη σε δηλώσεις στο argyrades.gr, τον επίσημο -όπως φαίνεται- διαδικτυακό φορέα των «κυανόλευκων».

 


Συγκεκριμένα , το «αφεντικό» των Αργυραδιτών μίλησε για τους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη Γ΄Εθνική, από την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου.Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Καραϊσαρλή :


«Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Στον Κρόνο έχουμε διαμορφώσει ένα τριετές πλάνο για να είναι πρωταγωνιστής και με στόχο τη Γ΄Εθνική. Η ομάδα έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό με καταξιωμένους ποδοσφαιριστές και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έχει κατακτήσει και δυο τίτλους.


Για μας οι στόχοι μας και φέτος είναι πολύ υψηλοί και πρέπει η ομάδα να λειτουργεί καλά σε όλα τα επίπεδα. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team πρέπει να δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, χωρίς να υποτιμούν καμιά ομάδα. Από την άλλη πλευρά θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας για να τους χαρίσουμε νέες επιτυχίες. Έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή.

Στον Κρόνο με βάση το πλάνο μας δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για την πρώτη ομάδα. Αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε τις Ακαδημίες τις οποίες και φέτος θα προσέξουμε ακόμα περισσότερο.


Το κυριότερο είναι να φροντίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε οι Αργυράδες να αποκτήσουν δικό τους γήπεδο. Να σημειωθεί ότι το 2018 ο Κρόνος συμπληρώνει 50 χρόνια ένδοξης Ιστορίας, για αυτό και το σύνθημα
"50 χρόνια αγάπης" και συνεχίζουμε ...»

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb