09/08/2017

Σε κατάσταση… αποσύνθεσης η αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ!

Στις 15 Δεκεμβρίου είχαν γίνει οι εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τετραετή θητεία. Έξη συμβούλους εξέλεξε η νικήτρια πλευρά του Παναγιώτη Ποζίδη και πέντε η πλευρά των ηττημένων.


Ενώ, λοιπόν, όλοι περίμεναν πως η αντιπολίτευση θα είχε πολύ δυναμική παρουσία στις συνεδριάσεις του Δ.Σ, αντιθέτως, η εικόνα την οποία παρουσιάζει σε αυτό το οκτάμηνο που μεσολάβησε, είναι πλήρως απογοητευτική!


Κατ' αρχήν, μόλις λίγες μέρες μετά τις εκλογές, ο Σπύρος Λούβρος «αλλαξοπίστησε» και τάχθηκε με την μεριά της πλειονοψηφήσασας παράταξης, ούτως ώστε να απολαύσει προνόμια από τη Διοίκηση Ποζίδη, όπως π.χ τη συμμετοχή του σε πολλές Επιτροπές της Ένωσης. Πλέον, η πλευρά του Παναγιώτη Ποζίδη «μετράει» ουσιαστικά επτά μέλη, δηλαδή η αντιστοιχία στο Συμβούλιο της Ένωσης είναι 7 προς 4 αντί για 6 προς 5 που «έβγαλε» η κάλπη.
Και να ΄ταν μόνο αυτό...


Στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ, τα στελέχη της αντιπολίτευσης που δίνουν το παρόν, είναι ελάχιστα, με αποτέλεσμα οι Διοικούντες να μην συναντούν ιδίαιτερη... αντίσταση και να «περνούν» ο,τι θέλουν! Ενδεικτικό είναι ότι την περασμένη Πέμπτη (3/8), παραβρέθηκαν μόνον ο Κώστας Σουλάνης και ο νεκροθάφτης Γεράσιμος Κουλούρης, καθώς απουσίαζαν τόσο οι Χρήστος Άνθης και Νίκος Χρυσικόπουλος, όσο και ο «αυτομολήσαντας» Σπύρος Λούβρος. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, κάποιοι εξ΄αυτών προτίμησαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Europa League (έπαιζαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος), από το να πάνε στο Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπως επέβαλε το καθήκον τους!!! Συνέπεια τούτου, ήταν να παρθούν όλες οι αποφάσεις με ψήφους 6 προς 2. Μάθαμε, εξ άλλου, ότι σε μια παλαιότερη συνεδρίαση είχε παραστεί μόνον ο Σουλάνης!


Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό, η αντιπολίτευση στην ΕΠΣΚ εμφανίζει έντονα σημάδια αποσύνθεσης και διάλυσης, πράγμα που επιτρέπει στη Διοίκηση Ποζίδη κυριολεκτικά... να αλωνίζει!!!


Την προηγούμενη τετραετία, τουλάχιστον, η «Ανατροπή» έδινε δυναμικό παρών και προέβαλε σθεναρή κόντρα...

 

Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb