06/08/2017

Παρόντος Β. Βέργη η «πρώτη» του Θιναλιακού

Την περασμένη Παρασκευή (4/8) το απόγευμα άρχισε κι επίσημα η φετινή σεζόν για τον Θιναλιακό , στο γήπεδο της Αχαράβης.

 

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας και στη συνέχεια ο προπονητής Παναγιώτης Κορομπόκης, με τον γυμναστή Σπύρο Αγάθο, άρχισαν το πρόγραμμα, υποβάλλοντας τους ποδοσφαιριστές σε «ελαφρύ» τρέξιμο.

 

Εκτός της παρουσίας των διοικούντων του σωματείου, στην «πρώτη» των «πορτοκαλί» παρευρέθει και ο Βασίλης Βέργης. Ο γνωστός κερκυραίος δημοσιογράφος, άλλοτε εκδότης της εφημερίδας «GOAL» και πλέον στέλεχος της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ( εκπομπή «Kick Off»,) του ΣΠΟP FM 94,6 ( εκπομπή«Αντεπίθεση») και της εφημερίδας «Sport live», τυγχάνει ένθερμος φίλος του Θιναλιακού. Μάλιστα, είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής -λιτό μεν, αλλά με νόημα δε μήνυμα-, όταν αποκτήθηκε ο Κατέ Φονσέκα: «Φονσέκα έκλεισε ο πρόεδρος! Κούπα τώρα!».

 

Η ανακοίνωση των «Αχαραβιτών» αναφέρει τα εξής:
«Πρώτη για την ομάδα μας, 4 Αυγούστου, στην οποία, πέρα από τους παίκτες και τη διοίκηση, έδωσε το παρών και ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και του ΣΠΟΡ Fm και φίλος της ομάδας Βασίλης Βέργης»!

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 


 

 Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης (δεξιά), με τον Πρόεδρο του Θιναλιακού, Χρήστο Ανεμογιάννη.

 Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb