03/08/2017

Απέλπιδες προσπάθειες για τη σωτηρία του Αετού Κουσπάδων!

Θα ξαναδούμε τον Αετό Κουσπάδων στα κερκυραϊκά γήπεδα; Ιδού η απορία...


Στα μέσα της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου, οι ιθύνοντες του σωματείου της νότιας Κέρκυρας είχαν αποσύρει την ομάδα από το Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της οποίας τύγχανε από τη διαιτησία. Μέσω ανακοινώσεών του, ο Αετός ουσιαστικά υπονόησε πως αποχωρούσε διότι -μέσω κάποιων διαιτητών «καμικάζι»- η ομάδα είχε στοχοποιηθεί από την Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας, επειδή στις εκλογές του Δεκέμβρη δεν ψήφισε τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ποζίδη, αλλά την αντίπαλη παράταξη!!!


Προς το παρόν είναι άγνωστο αν ο σύλλογος των Κουσπάδων θα κατέλθει τη νέα σαιζόν στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣΚ. Γίνεται, πάντως, μια απέλπιδα προσπάθεια...


Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfCorner.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο προπονητής και παίκτης του Αετού, Γιάννης Βλαχόπουλος (σύζυγος της Προέδρου του σωματείου,, Μαρίας Γιαννούλη), βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λευκιμμαίο τεχνικό, Γιάννη Κουρή, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την ομάδα, ως προπονητής και όχι μόνο, έχοντας τη στήριξη ορισμένων παραγόντων, ενώ η έδρα της θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, αντί για το Δημοτικό γήπεδο Πετριτή. Ανοικτό είναι ακόμη και το ενδεχόμενο της αλλαγής του ονόματος.


Δεν γνωρίζουμε αν θα επιτευχθεί συμφωνία, αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι πιεστικά, αφού στις 18 Αυγούστου εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι Κουσπαδίτες οφείλουν στην Ένωση το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ, το οποίο θα πρέπει η ομάδα να αποπληρώσει, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές.


Εκτιμάται πως μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το αν ο Αετός Κουσπάδων την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά θα λάβει μέρος ή όχι στο τοπικό της ΕΠΣΚ. Η παρουσία του συλλόγου στα γήπεδα της Κέρκυρας έχει τη σημειολογία της, με την έννοια ότι σ' αυτόν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας και της ιταλικής Ουντινέζε, Ορέστης Καρνέζης.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb