01/08/2017

Ο Φλώρος νέος προπονητής του Αστέρα Μωραϊτίκων

Η Διοίκηση του Αστέρα Μωραϊτίκων μετα την λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μοσχονά, πρόχωρησε στην πρόσληψη ενός πολύ αξιόλογου προπονητή, του Γιάννη Φλώρου, ο οποίος θα καθίσει τη νέα περίοδο στον πάγκο της ομάδας της νότιας Κέρκυρας.

 


Ο 41χρονος (γεννηθείς στις 28/10/1976) τεχνικός προέρχεται από διετή θητεία στο... τιμόνι της Βολίδας Κάτω Γαρούνα, στην Α1΄ Κατηγορία. Την πρώτη χρονιά (2015-2016) οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν στην 8η θέση, ενώ πέρυσι κατετάγησαν στην 12η θέση και υποβιβάστηκαν στην Α΄ Κατηγορία.

 

 

Να σημειώσουμε εδώ ότι πριν απο μια διετία (τέλη Ιουνίου του 2015) ο Φλώρος είχε διαδεχθεί τον Κώστα Νέτη στην τεχνική ηγεσία της Βολίδας. Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν η σειρά του Νέτη να διαδεχθεί τον Φλώρο στον πάγκο της ομάδας του Κάτω Γαρούνα!

 


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι πριν τους «κιτρινόμαυρους», ο Γιάννης Φλώρος είχε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Κέρκυρα ΠΟ/ Corfu FC για δυο χρόνια (2013-2014 και 2014-2015), οδηγώντας το συγκρότημα της πόλης σε δυο διαδοχικές ανόδους (από τη Β Κατηγορία στην Α΄και από εκεί στην Α1΄),την πρώτη σαιζόν ως Πρωταθλήτρια.H ανακοίνωση των «μελανόλευκων» έχει ως ακολούθως:

«Ο Αστέρας Μωραϊτίκων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι, προπονητής της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι ο Κος
Φλώρος Ιωάννης.
Ο Κος Φλώρος Ιωάννης είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος Uefa Β.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb