01/08/2017

Ενίσχυση με Φωτουλάκη για Οδυσσέα Αυλιωτών

Ο Οδυσσέας Αυλιωτών μπορεί να άργησε να κάνει μεταγραφές, ωστόσο η πρώτη κίνηση της ομάδας ήταν αρκετά εντυπωσιακή!

 

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα της βόρειας Κέρκυρας ενέταξε στο ρόστερ του τον Γιώργο Φωτουλάκη, ο οποίος προέρχεται από την Τριγλία Ραφήνας. Ο 28χρονος χαφ «κουβαλάει» ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό, καθώς όχι μόνο έχει «παραστάσεις» από Β΄ Εθνική (με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου όταν η «Μπάρτσα» μετείχε στις επαγγελματικές Κατηγορίες) και από την Γ' Εθνική (παίζοντας στους Αχαρναϊκό και Σαρωνικό), αλλά, και από την τρίτη Κατηγορία της Ολλανδίας, για μια διετία.

 


Με την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τη μεσαία γραμμή της,ενόψει της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Α1΄ Κατηγορίας.

 


Η ανακοίνωση των Αυλιωτινών έχει ως εξής:


«Το ΔΣ του ΑΣ Οδυσσέας Αυλιωτών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Φωτουλάκη.
Ο Γιώργος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χάφ και έχει αγωνιστεί στη Β' εθνική με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου και στη Γ' εθνική με τις ομάδες του Αχαρναϊκόυ και του Σαρωνικού Αίγινας, επίσης έχει αγωνιστεί και 2 χρονιές στη Γ' εθνική Ολλανδίας με τη ομάδα Χαλκαντια. Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη και πολλά γκολ. Τέλος θελουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι η ενίσχυσή της θα έχει συνέχεια».


Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb