30/07/2017

Οι ημερομηνίες έναρξης των τοπικών διοργανώσεων

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, μέσω προκηρύξεων, γνωστοποίησε τις ημερομηνίες έναρξης των τοπικών ανδρικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο (2017-2018).


Όπως πριν από καιρό είχε γράψει το Corfu Corner.gr, τα πρωταθλήματα της Α1΄ και της Α΄ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν το σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1η Οκτωβρίου, ενώ εκείνο της Β Κατηγορίας θ' αρχίσει σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ένωση όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής, καθώς θα παίξει ρόλο ο αριθμός των ομάδων που θα λάβουν μέρος.


Όσον αφορά το Κύπελλο, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, θα κάνει πρεμιέρα το σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου.


Η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα, λήγει την Τετάρτη 16 Αυγούστου για την Α1΄ Κατηγορία, την Πέμπτη 17 Αυγούστου για την Α΄ και την Παρασκευή 18 Αυγούστου για την Β΄, ενώ η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο είναι μέχρι την Παρασκευή 18 Αυγούστου.


Το παράβολο συμμετοχής στα Πρωταθλήματα, έχει οριστεί στα 300 ευρώ για την Α1΄Κατηγορία, στα 250 ευρώ για την Α΄ και στα 200 για την Β΄, ενώ για να συμμετάσχουν στο Κύπελλο οι ομάδες της Α1΄ Κατηγορίας θα καταβάλλουν 160 ευρώ (το ίδιο και η Κ20 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα), εκείνες της Α΄ Κατηγορίας 140 ευρώ και τα σωματεία της Β Κατηγορίας απαλλάσσονται από την καταβολή παραβόλου.


Στα Πρωταθλήματα της Α1΄ και της Α΄ Κατηγορίας θα λάβουν μέρος από 14 ομάδες, ενώ ο αριθμός των σωματείων της Β΄ Κατηγορίας θα οριστικοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής. Όσον αφορά το Κύπελλο, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων της Α1΄ και της Α΄ Κατηγορίας και προαιρετική εκείνων της Β΄.


Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων της Α1΄ Κατηγορίας τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να έχουν στην εντεκάδα τους έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, γεννηθέντα την 1/1/1999 και μετά.


Τέλος, όπως αποκλειστικά είχε γράψει το CorfuCorner.gr, ο Αγώνα Αλληλεγγύης (ή Σουπερ Καπ) της ΕΠΣΚ ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον Αχιλλέα Νυμφών, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb