30/07/2017

Οι ημερομηνίες έναρξης των τοπικών διοργανώσεων

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, μέσω προκηρύξεων, γνωστοποίησε τις ημερομηνίες έναρξης των τοπικών ανδρικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο (2017-2018).


Όπως πριν από καιρό είχε γράψει το Corfu Corner.gr, τα πρωταθλήματα της Α1΄ και της Α΄ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν το σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1η Οκτωβρίου, ενώ εκείνο της Β Κατηγορίας θ' αρχίσει σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ένωση όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής, καθώς θα παίξει ρόλο ο αριθμός των ομάδων που θα λάβουν μέρος.


Όσον αφορά το Κύπελλο, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, θα κάνει πρεμιέρα το σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου.


Η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα, λήγει την Τετάρτη 16 Αυγούστου για την Α1΄ Κατηγορία, την Πέμπτη 17 Αυγούστου για την Α΄ και την Παρασκευή 18 Αυγούστου για την Β΄, ενώ η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο είναι μέχρι την Παρασκευή 18 Αυγούστου.


Το παράβολο συμμετοχής στα Πρωταθλήματα, έχει οριστεί στα 300 ευρώ για την Α1΄Κατηγορία, στα 250 ευρώ για την Α΄ και στα 200 για την Β΄, ενώ για να συμμετάσχουν στο Κύπελλο οι ομάδες της Α1΄ Κατηγορίας θα καταβάλλουν 160 ευρώ (το ίδιο και η Κ20 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα), εκείνες της Α΄ Κατηγορίας 140 ευρώ και τα σωματεία της Β Κατηγορίας απαλλάσσονται από την καταβολή παραβόλου.


Στα Πρωταθλήματα της Α1΄ και της Α΄ Κατηγορίας θα λάβουν μέρος από 14 ομάδες, ενώ ο αριθμός των σωματείων της Β΄ Κατηγορίας θα οριστικοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής. Όσον αφορά το Κύπελλο, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων της Α1΄ και της Α΄ Κατηγορίας και προαιρετική εκείνων της Β΄.


Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων της Α1΄ Κατηγορίας τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να έχουν στην εντεκάδα τους έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, γεννηθέντα την 1/1/1999 και μετά.


Τέλος, όπως αποκλειστικά είχε γράψει το CorfuCorner.gr, ο Αγώνα Αλληλεγγύης (ή Σουπερ Καπ) της ΕΠΣΚ ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον Αχιλλέα Νυμφών, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Εθνεγερσία, Ευάγγελος, Ευαγγελία, Βαγγέλης, Βαγγέλας, Βάγγος, Αγγελής, Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Βαγγελή, Βαγγελίνα, Βάγγια, Λίτσα, Εύα, Κέλλυ, Λιλή, Λιλίκα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb