29/07/2017

Κάτοικοι… Περιβολίου οι Χρ. Νικομάνης και Γ. Μίαρης!

Σε δύο αξιόλογες μεταγραφές προχώρησε η Αναγέννηση Περιβολίου, αποκτώντας τον Χρήστο Νικομάνη και τον Γιώργο Μίαρη.


Ο Νικομάνης προέρχεται από τον Αστέρα Πετριτή, που την προηγούμενη πδοσφαιρική περίοδο μετείχε στη Γ΄ Εθνική, ενώ ο Μίαρης πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας Αθηνών.

Οι ανακοινώσεις του σωματείου έχουν ως ακολούθως:

1. « Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νικομάνη. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

2. « Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης τον Μίαρη Γιώργο ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Τέλος, το Δ.Σ των Περιβολιωτών ευχαριστεί τον Κυριάκο Λυμπόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοινώνει την αποδέσμευση του Κυριάκου Λυμπόπουλου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια και του εύχονται ολόψυχα κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία».

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
22
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb