29/07/2017

Κάτοικοι… Περιβολίου οι Χρ. Νικομάνης και Γ. Μίαρης!

Σε δύο αξιόλογες μεταγραφές προχώρησε η Αναγέννηση Περιβολίου, αποκτώντας τον Χρήστο Νικομάνη και τον Γιώργο Μίαρη.


Ο Νικομάνης προέρχεται από τον Αστέρα Πετριτή, που την προηγούμενη πδοσφαιρική περίοδο μετείχε στη Γ΄ Εθνική, ενώ ο Μίαρης πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας Αθηνών.

Οι ανακοινώσεις του σωματείου έχουν ως ακολούθως:

1. « Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νικομάνη. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

2. « Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης τον Μίαρη Γιώργο ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Τέλος, το Δ.Σ των Περιβολιωτών ευχαριστεί τον Κυριάκο Λυμπόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοινώνει την αποδέσμευση του Κυριάκου Λυμπόπουλου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια και του εύχονται ολόψυχα κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία».

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Κυριακή
17
Δεκέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ααρών, Αδάμ, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Αδαμάντιος, Διαμαντής, Αδαμαντία, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Δαβίδ, Δαυίδ, Δανάη, Δάν, Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Εύα, Ιακχος, Ιακχη, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρουμπίνι, Ρουμπίνη, Ρούμπεν, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Αβραάμ, Κυριακή των Προπατόρων του Ιησού, Δεβόρα, Δεβώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb