26/12/2017

Νέα Σχολή Διαιτησίας από την ΕΠΣΚ

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, με ανακοίνωση της, γνωστοποιεί την ίδρυση νέας εισαγωγικής Σχολής Διαιτησίας, που αφορά άτομα ηλικίας 16 μέχρι 35 ετών, ενώ αιτήσεις θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στην Γραμματεία της Ενωσης.


Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας και η Επιτροπή Διαιτησίας της, ανακοινώνουν την ίδρυση και λειτουργία νέα εισαγωγικής Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα.


Στη Σχολή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή νέες και νέοι ηλικίας από 16 μέχρι 35 ετών, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας σχετική αίτηση και ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας (Λεωφ. Αλεξάνδρας 1-3), μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, καθημερινά 10 π.μ. μέχρι 1.00 π.μ. και 6-8 μ.μ.


Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αιτήσεων.
Καλούμε τους νέους της Κέρκυρας που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να νιώσουν μια νέα εμπειρία που μπορεί να τους δώσει αθλητική διέξοδο να συμμετάσχουν στη σχολή.


Οι ενδιαφερόμενοι/νες, για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2661039360 (γραμματεία Ε.Π.Σ.Κ.) ή στο e-mail: eps-ker@otenet.gr


0 Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος»

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Λουκιανός, Λουκιανή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb