05/12/2017

Ο Κάντας διαιτητεύει στο ΟΦΑΜ - Παξοί

Ο Κάντας διαιτητεύει στο ΟΦΑΜ - Παξοί

Τον Δημήτρη Κάντα, σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuCorner.gr, όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα της Προημιτελικής Φάσης του τοπικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΦΑΜ και τον ΑΟ Παξών.


Ο Κάντας κατάγεται από τη Λευκίμμη και στο βασικό του επάγγελμα είναι αστυνομικός. Πριν από περίπου τρεις μήνες πήρε διαιτητική μεταγραφή από την ΕΠΣ Λέσβου στην ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ μέχρι και πέρυσι ήταν αξιολογημένος βοηθός διαιτητής Γ' Εθνικής.


Το παιχνίδι μεταξύ ΟΦΑΜ - ΑΟ Παξών θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (6/12), στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου, με ώρα έναρξης τις 11:00. Υπενθυμίζουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ήταν ΑΟ Παξοί - ΟΦΑΜ. 3-3.


* Η παρούσα φωτογραφία είναι από την προηγούμενη «επίσκεψη» του Δημήτρη Κάντα στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου, διευθύνοντας το ματς ΟΦΑΜ - ΑΟ Κοντόκαλι 4-2.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb