01/11/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ποιοι θα προταθούν για την 4η Κατηγορία

Αρκετούς ρέφερι από το νησί (τουλάχιστον 12 στον αριθμό, όπως αναφέρουν πληροφορίες του CorfuCorner.gr) σκοπεύει να προτείνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας στην ΕΠΟ, προκειμένου μεταξύ αυτών να γίνει επιλογή για τον πίνακα της 4ης Κατηγορίας.


Βάσει, λοιπόν, των έγκυρων πηγών μας, για τον πίνακα διαιτητών η Ένωση θα προτείνει στα σίγουρα τους Γιάννη Μίχο, Νικόδημο Καββαδία και Χαράλαμπο Μαργαρίτη. Ενδεχομένως να προταθεί και ο Πέτρος Νικόπουλος (εφόσον ο ίδιος συμφωνήσει), ο οποίος πριν από τέσσερεις μήνες είχε, μεν, «περάσει στις γραπτές εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ για διαιτητής Γ' Εθνικής, ωστόσο υποβιβάστηκε στην 4η Κατηγορία, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να λάβει μέρος στα αγωνιστικά τεστ, επικαλούμενος πρόβλημα τραυματισμού.


Ως βοηθούς διαιτητές για τον πίνακα της 4ης Κατηγορίας, η ΕΠΣΚ προσανατολίζεται να προτείνει στην Ομοσπονδία τους Σπύρο Μυρίλλα, Νίκο Μίαρη, Νικολέτα Κουλούρη, Γιώργο Ξηρομερίτη, Γιάννη Γαστεράτο, Γιάννη Γιώτη, Νίκο Μίτσουλη, Βασίλη Μπεκάρη και Αντώνη Παπακωστούλη.


Από τους ανωτέρω διαιτητές και επόπτες, οι Μίχος, Ξηρομερίτης, Μυρίλλας και Μπεκάρης, είχαν προσφάτως «κοπεί» από την Γ' Εθνική, επειδή είχαν αποτύχει είτε στα γραπτά, είτε στα αγωνιστικά.


Πέραν όλων των ανωτέρω, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει προσθαφαίρεση ορισμένων ονομάτων. Αυτό αναμένεται να αποφασιστεί αύριο Πέμπτη (2/11) το βράδυ, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας. Κατόπιν, η Ένωση θα αποστείλει στην ΕΠΟ τη λίστα με τους προτεινόμενους και ακολούθως η ΚΕΔ θα κάνει την επιλογή.


Εδώ να επισημάνουμε ότι οι ρέφερι που θα συμπεριληφθούν στον πίνακα της 4ης Κατηγορίας, θα ορίζονται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να παίζουν σε αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Super League (Κ20, Κ17, Κ15), σε αγώνες των Πρωταθλημάτων Μικτών Ομάδων και σε αγώνες γυναικείων Πρωταθλημάτων.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
16
Ιανουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb