28/09/2017

Η… επιστροφή του Πουλημά στα «μεγάλα σαλόνια»!

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Νίκος Πουλημάς είχε καρατομηθεί από τον πίνακα διαιτητών της Super League, εντελώς άδικα και αδικαιολόγητα, αφού είχε «περάσει» με απόλυτη επιτυχία τα γραπτά και τα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ωστόσο, η... επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια» έγινε πάρα πολύ γρήγορα!


Βέβαια, ο Κερκυραίος ρέφερι είναι στον πίνακα της Football League, εν τούτοις όμως ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής σε έναν αγώνα της «Μεγάλης Κατηγορίας». Πρόκειται για το ΠΑΣ Λαμία - Πανιώνιος, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (2/10), στο ΔΑΚ Λαμίας, στις 19:30. Το ματς είναι για την 6η αγωνιστική και θα το διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας.


Ο λόγος που η ΚΕΔ βάζει ρέφερι της Football League να παίζουν ως τέταρτοι στη Super League, προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις πρώτες 5 αγωνιστικές υπήρξαν πολλοί οι διαιτητές που τα έκαναν ... σαλάτα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές τιμωρίες και το διαθέσιμο δυναμικό να έχει σχεδόν... στερέψει!


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα, Πολυχρόνιος, Πολυχρόνης, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb