28/09/2017

Η… επιστροφή του Πουλημά στα «μεγάλα σαλόνια»!

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Νίκος Πουλημάς είχε καρατομηθεί από τον πίνακα διαιτητών της Super League, εντελώς άδικα και αδικαιολόγητα, αφού είχε «περάσει» με απόλυτη επιτυχία τα γραπτά και τα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ωστόσο, η... επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια» έγινε πάρα πολύ γρήγορα!


Βέβαια, ο Κερκυραίος ρέφερι είναι στον πίνακα της Football League, εν τούτοις όμως ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής σε έναν αγώνα της «Μεγάλης Κατηγορίας». Πρόκειται για το ΠΑΣ Λαμία - Πανιώνιος, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (2/10), στο ΔΑΚ Λαμίας, στις 19:30. Το ματς είναι για την 6η αγωνιστική και θα το διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας.


Ο λόγος που η ΚΕΔ βάζει ρέφερι της Football League να παίζουν ως τέταρτοι στη Super League, προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις πρώτες 5 αγωνιστικές υπήρξαν πολλοί οι διαιτητές που τα έκαναν ... σαλάτα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές τιμωρίες και το διαθέσιμο δυναμικό να έχει σχεδόν... στερέψει!


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb