13/09/2017

Ο Αλέκος Καρδόνας τρίτο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας!

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της τριμελούς Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, με τον Αλέκο Καρδόνα να αποτελεί το νέο μέλος αυτής όπως αναφέρουν οι έγκυρες πληροφορίες του CorfuCorner.gr.


Αρχικά, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Κουλόπουλος, έκανε «κρούση» στους Τάσο Κάκο και Νίκο Κούλια που είναι πιστοποιημένοι από την ΕΠΟ. Εκείνοι, όμως, για δικούς τους λόγους αρνήθηκαν την πρόταση, γι' αυτό και ο νέος αρχιδιαιτητής της Ένωσης απευθύνθηκε στους -μη πιστοποιημένους- Γιάννη Μέριανο (που ήταν και πέρυσι μέλος της Ε.Δ) και Αλέκο Καρδόνα, οι οποίοι και απάντησαν καταφατικά.


Ο Καρδόνας είναι παλιά μεγάλη δόξα της κερκυραϊκής διαιτησίας, έχοντας παίξει στην Α' Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κέρκυρας. Τυγχάνει, επίσης, πατέρας του προπονητή της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΑΟΚ, Σπύρου Καρδόνα.


Επομένως, η νέα Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, απαρτίζεται από τους Γιώργο Κουλόπουλο (Πρόεδρος), Αλέκο Καρδόνα (μέλος) και Γιάννη Μέριανο (μέλος). Η Ε.Δ/ ΕΠΣΚ θα είναι υπεύθυνη για την αξιολόγηση,την εκπαίδευση,   την επιμόρφωση, την εκγύμναση, τον ορισμό σε αγώνες και τον πειθαρχικό έλεγχο των ρέφερι της Κέρκυρας που θα αγωνιστούν στις τοπικές διοργανώσεις.


Εξάλλου, όπως πληροφορηθήκαμε η καινούργια Επιτροπή έχει αναθέσει την επιμόρφωση των διαιτητών στους καθηγητές διαιτησίας Τάσο Κάκο και Νίκο Κούλια, οι οποίοι θα διδάσκουν στα καθιερωμένα δευτεριάτικα μαθήματα.


Τέλος, την εκγύμναση των ρέφερι έχει αναλάβει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Άρης Λούβρος, που -σημειωτέον- αποτελεί τον προπονητή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb