15/09/2017

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Όχι» από Κάκο και Κούλια, «ναι» από Μέριανο!

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, της οποίας εδώ και μερικές μέρες προεδρεύει ο Γιώργος Κουλόπουλος.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, στην τριμελή Ε.Δ θα μετέχει ως μέλος ο παλιός αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΚ, Γιάννης Μέριανος, που ήταν στην Επιτροπή και πέρυσι και ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του Κουλόπουλου.


Η πρόταση στον Μέριανο έγινε επειδή -όπως μάθαμε- αρνήθηκαν να μπούν στην Επιτροπή Διαιτησίας οι Τάσος Κάκος και Νίκος Κούλιας, που είναι διαπιστευμένοι από την ΕΠΟ και τυγχάνουν οι μόνοι στο νησί με τα απαιτούμενα προσόντα.


Ο μεν Κάκος, είπε το «όχι» προφανώς διότι η Διοίκηση Ποζίδη στην ΕΠΣ Κέρκυρας δεν αποδέχθηκε κάποιους από τους όρους και τις προτάσεις του.


Ο δε Κούλιας, φέρεται να αρνήθηκε για δυο λόγους την πρόταση να εισέλθει στην νέα Επιτροπή Διαιτησίας, στην οποία -σημειωτέον- μετείχε τα τελευταία χρόνια. Ο ένας λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει κουραστεί. Ο άλλος λόγος είναι ότι δεν επιθυμούσε να ξανασυνεργαστεί με τον Μέριανο, με τον οποίο φημολογείται ότι διατηρεί «ψυχρές» σχέσεις!


Από την στιγμή, λοιπόν, που οι Κάκος και Κούλιας έδωσαν... χυλόπιτα στην Ένωση, ο Γιώργος Κουλόπουλος απηύθυνε πρόταση στον Γιάννη Μέριανο παρότι ο τελευταίος δεν είναι πιστοποιημένος. Πλέον, αναζητείται ακόμη ένα άτομο προκειμένου να «συμπληρωθεί» η «τριπλέτα» της νέας Επιτροπής Διαιτησίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει γίνει «κρούση» σε ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει έκπληξη και αίσθηση, εάν κι εφόσον απαντήσει καταφατικά στην πρόταση.


Στο μεταξύ, τα δυο -μέχρι στιγμής- στελέχη της Ε.Δ, Γιώργος Κουλόπουλος και Γιάννης Μέριανος, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τη φετινή προκήρυξη της ΕΠΣΚ, όρισαν χθες Τρίτη (12/9) με κάθε μυστικότητα την τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνουν τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον ΑΟ Κάβο. Το CorfuCorner.gr έχει κάποιες πληροφορίες για το ποια είναι τα ονόματα των ρεφερι, ωστόσο δεν θέλει να εκθέσει τις πηγές του. Εκεί στην Ένωση, όμως, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτή η τακτική είναι άσκοπη και ασόβαρη!!!

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb