10/09/2017

Μυστικοί ή φανεροί οι ορισμοί των διαιτητών;

Ανέκαθεν, η ΕΠΣ Κέρκυρας πριν από τους επίσημους αγώνες ανακοίνωνε τους ορισμούς των διαιτητών. Διαβάζοντας, όμως, την φετινή προκήρυξη της Ένωσης, βλέπουμε να αναγράφεται πως από φέτος δεν θα γνωστοποιούνται οι ρέφερι των παιχνιδιών, σε εφαρμογή -λέει- της παραγράφου 4 του άρθρου12 του ΚΑΠ.


Η ΕΠΣΚ φαίνεται να πειθαρχεί και να ακολουθεί κατά γράμμα τον σχετικό Κανονισμό της ΕΠΟ. Που σημαίνει ότι οι ορισμοί των διαιτητών δεν θα δημοσιοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ‘Ενωσης, ούτε μέσω των τοπικών ΜΜΕ, αλλά οι ρέφερι θα ειδοποιούνται είτε τηλεφωνικά, είτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), για το πότε, πού και με ποιους θα πάνε να παίξουν.


Διαπιστώνουμε, όμως, το εξής ευτράπελο! Ενώ η ΕΠΟ απαγορεύει στις Ενώσεις να ανακοινώνουν τις διαιτησίες των αγώνων τους εν τούτοις η ίδια η Ομοσπονδία δημοσιοποιεί κανονικά και μα τον νόμο τους διαιτητές της Super League!


Το γεγονός αυτό, ενδέχεται τελικά να διαφοροποιήσει την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας, αναφορικά με την τήρηση μυστικότητας ως προς τους ορισμούς των ρέφερι!


Το λέμε αυτό, διότι σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Κουλόπουλο, μας ανέφερε τα ακόλουθα: «Θέλοντας να εφαρμόσουμε τον ΚΑΠ, αποφασίσαμε πρόσφατα και ανακοινώσαμε στην προκήρυξή μας να μην δημοσιοποιούμε τους διαιτητές των αγώνων μας. Επειδή, όμως, βλέπουμε ότι η ΕΠΟ γνωστοποιεί κανονικά τους ορισμούς των διαιτητών, θα κάνουμε σύσκεψη για να αποφασίσουμε αν θα τους ανακοινώνουμε κι εμείς».

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb