06/09/2017

Απόλυτος καταποντισμός της κερκυραϊκής διαιτησίας!

Πριν από μερικές μέρες, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητικούς πίνακες της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (2017-2018). Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι η εκπροσώπηση από την Κέρκυρα είναι πλήρως απογοητευτική!


Στη Super League δεν υπάρχει διαιτητής, καθώς ο Νίκος Πουλημάς καρατομήθηκε με... συνοπτικές διαδικασίες και υποβιβάστηκε στην αμέσως επόμενη Κατηγορία. Στα «μεγάλα σαλόνια» υπάρχει μόνον ο Τάσος Κάκος, ως παρατηρητής διαιτησίας.


Στη Football League, βρίσκουμε δυο διαιτητές (τον Νίκο Πουλημά και τον προαχθέντα από την Γ΄ Εθνική, Σπύρο Κολυτά), καθώς και έναν λάισμαν (Χάρης Σκορδίλης) κι επίσης έναν παρατηρητή διαιτησίας (Νίκος Κούλιας). Εδώ, κόπηκαν στα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ ο διαιτητής Κώστας Τόμπρος και ο επόπτης Τάσος Γραικός.


Όσον αφορά την Γ΄ Εθνική, η Κέρκυρα γνώρισε την απόλυτη καταστροφή! Ούτε διαιτητής, ούτε βοηθός, ούτε παρατηρητής διαιτησίας! Κι αυτό, διότι ο μεν διαιτητής Κώστας Γιούργας απέτυχε στις αγωνιστικές εξετάσεις, το ίδιο και ο λαινσμαν Μάκης Μιχαλάς, ενώ ο Θωμάς Βλάσσης «φαγώθηκε» παρόλο που είχε «βγάλει» επιτυχώς τόσο τα γραπτά, όσο και τα αγωνιστικά τεστ. Εξάλλου, οι Γιώργος Ξηρομερίτης και Γιάννης Μίχος «κόπηκαν» στις γραπτές εξετάσεις, ενώ ο Πέτρος Νικόπουλος (που υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική στην 4η Κατηγορία) δεν προσήλθε για να τρέξει.


Κάποιοι από τους αποτυχόντες (π.χ Τόμπρος, Γραικός και Γιούργας, καθώς και ο Νικόπουλος) θα έχουν την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουν σε λίγες μέρες. Ωστόσο, την παρούσα χρονική στιγμή η κερκυραϊκή διαιτησία έχει στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών μόλις πέντε εκπροσώπους, από ΄κεί που πέρυσι έφτασε να έχει δεκατρείς, ενώ πριν από κάποια χρόνια είχε φτάσει τους είκοσι!


Η διαιτησία της Κέρκυρας υπέστη φέτος έναν πρωτοφανή καταποντισμό! Μια απίστευτη πανωλεθρία! Και αυτό μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο... βλέπετε, για εντελώς ανεξήγητους λόγους, η ΕΠΣΚ αποφάσισε τον τελευταίο καιρό να πάει εντελώς κόντρα στην ΕΠΟ, στην οποία δεν έχει πλέον καμία πρόσβαση και ουδεμία επιρροή! Οι κινήσεις της Διοίκησης Ποζίδη να εκδίδει ανακοινώσεις εναντίον της Ομοσπονδίας και να υποστηρίζει αποτυχημένους υποψήφιους (όπως Γκιρτζίκη, Ελευθεριάδη και Καλαντζή), έχουν επιφέρει τις πρώτες εξαιρετικά οδυνηρές επιπτώσεις στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο!!!

 

 Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb