31/08/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στην Football League ο Κολυτάς ,«κόπηκε» ο Βλάσσης

Ο Σπύρος Κολυτάς

Τα τελευταία χρόνια, ο Σπύρος Κολυτάς (ΦΩΤΟ) σφύριζε στη Γ΄ Εθνική, έχοντας ως μεγάλο στόχο και φιλοδοξία να προβιβαστεί κάποια στιγμή στη Football League. Τελικά, το όνειρο του κερκυραίου ρέφερι έγινε πραγματικότητα!

 

 


Χθές Τετάρτη (30/8) το μεσημέρι, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε τόσο τους πίνακες των διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας της 2ης Κατηγορίας (Football League), όσο κι εκείνους της 3ης Κατηγορίας ( Γ΄ Εθνική), καθώς και τους διαιτητές της 4ης Κατηγορίας. Στον πίνακα της 2ης Κατηγορίας περιλαμβάνεται και ο Κολυτάς, ο οποίος πήρε δικαιωματικά και πανάξια τη προαγωγή και τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα διαιτητεύει αγώνες της δεύτερης επαγγελματικής Κατηγορίας.

 

 

 

Επίσης, στον πίνακα της Football League τοποθετήθηκε και ο Νίκος Πουλημάς, ο οποίος πρόσφατα υποβιβάστηκε σκανδαλωδώς από την Super League. Από ΄κει και πέρα παρέμειναν στους πίνακες της 2ης Κατηγορίας τόσο ο λαινσμαν, Χάρης Σκορδίλης, όσο και ο παρατηρητής διαιτησίας, Νίκος Κούλιας.

 

 

 

Και πάμε και στα δυσάρεστα! Σαν να μην έφτανε που στις πρόσφατες γραπτές εξετάσεις των Ιωαννίνων «κόπηκαν» οι Γιάννης Μίχος και Γιώργος Ξηρομερίτης, σαν να μην έφτανε ότι στα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ της Θεσσαλονίκης «κόπηκαν» οι Κώστας Γιούργας και Γεράσιμος Μιχαλάς, όλοι τους ρέφερι της 3ης Κατηγορίας (Γ΄ Εθνική), ή σαν να μην έφτανε που ο Πέτρος Νικόπουλος υποβιβάστηκε στην 4η Κατηγορία (και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα δεν προσήλθε στα αγωνιστικά τεστ της Θεσσαλονίκης), ήρθε τώρα και η καρατόμηση του Θωμά Βλάσση! Ο Κερκυραίος επόπτης γραμμών, παρόλο που επί χρόνια ήταν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση ρέφερι της Γ΄ Εθνικής, αποσπώντας συνεχώς υψηλές βαθμολογίες και εγκωμιαστικές κριτικές, και παρότι εδώ και πάρα πολύ καιρό ανέμενε εναγωνίως τον προβιβασμό του στη Football League, εντούτοις «φαγώθηκε» εντελώς άδικα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Κατά συνέπεια, ενώ η κερκυραϊκή διαιτησία βρέθηκε πέρυσι να έχει 7 ρέφερι στην Γ΄ Εθνική ( Γιούργας, Κολυτάς, Νικόπουλος, Βλάσσης, Ξηρομερίτης, Μίχος, Μιχαλάς), σήμερα δεν έχει ούτε έναν!

 

 

 

Οι εκπρόσωποι που έχει η Κέρκυρα αυτή τη στιγμή στις εθνικές Κατηγορίες είναι οι εξής:
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ SUPER LEAGUE: -
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ SUPER LEAGUE:-
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SUPER LEAGUE: Αναστάσιος Κάκος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FOOTBALL LEAGUE : Νίκος Πουλημάς, Σπύρος Κολυτάς
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FOOTBALL LEAGUE; Θεοχάρης-Δημήτρης Σκορδίλης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ FOOTBALL LEAGUE: Νίκος Κούλιας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: -
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: -
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: -

 

 

 

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι οι κερκυραίοι ρέφερι της 2ης και της 3ης Κατηγορίας που «κόπηκαν» στα αγωνιστικά τεστ της Θεσσαλονίκης (Κώστας Τόμπρος, Τάσος Γραικός, Κώστας Γιούργας, Γεράσιμος Μιχαλάς), καθώς και ο Νικόπουλος που απείχε επικαλούμενος τραυματισμό, θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσουν στις νέες αγωνιστικές εξετάσεις που θα οργανώσει η ΚΕΔ σε λίγες μέρες.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb